Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 august 2021. Mistreții și Iepurii sunt puși pe scandal

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 august 2021: Mistreții și Iepurii sunt puși pe harță la locul de muncă.
07.08.2021 | 10:45
Zodiac chinezesc pentru saptamana 915 august 2021 Mistretii si Iepurii sunt pusi pe scandal
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 9-15 august 2021, mai multe zodii vor fi încercate de tot felul de sentimente de revoltă și se vor implica în conflicte.

Mistreții și Iepurii sunt, de departe, certăreții săptămânii. Unele lucruri nu le convin absolut deloc și își vor impune punctele de vedere nu în cel mai civilizat mod cu putință.

ADVERTISEMENT

Bivolii reușesc și ei să se impună în tot felul de situații de criză. Vor fi în centrul atenției mai ales în mijlocul săptămânii.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 august 2021

Maimuțele finalizează anumite proiecte și își îndeplinesc un vis important. Pentru ele, lucrurile se vor schimba în bine mai ales spre finalul perioadei care urmează.

ADVERTISEMENT

Tigrii au mare noroc financiar, însă trebuie să fie foarte atenți pe ce dau banii. Sunt dispuși să facă anumite compromisuri de dragul afacerii lor.

Oile din zodiacul chinezesc se simt singure și neconsolate. Poartă tot felul de discuții cu cei din jurul lor pentru a ieși din această pasă proastă.

ADVERTISEMENT

Câinii își adună gândurile și iau o decizie extrem de importantă cu privire la cariera lor. Pentru acești nativi, ceea ce se va întâmpla în săptămâna 9-15 august va fi decisiv pentru următoarele luni ale anului.

Caii din zodiacul chinezesc pun cap la cap anumite informații pentru a lămuri câteva mistere legate de o prietenie. Descoperă că au fost mințiți și se simt trădați. Vor face curățenie în lista lor de prieteni.

ADVERTISEMENT

Șobolanii primesc oferte de nerefuzat

Șobolanii primesc tot felul de oferte de nerefuzat. Ocazia de a-și schimba viața din punct de vedere profesional este de neratat. Le lipsește doar acel imbold de a risca, de a se arunca în față.

Șerpii nu sunt extrem de mulțumiți de cum evoluează anumite proiecte personale. O iau de la zero și cer ajutorul celor din jur ca lucrurile să nu mai dea greș de data aceasta.

Dragonii au o perioadă favorabilă pentru călătorii. S-ar putea să cunoască o persoană interesantă în periplul lor prin lume.

Cocoșii duc anumite războaie cu niște amici. Iau parte la discuții bazate pe principii și pe valori. Le este recomandat să nu se implice în certuri legate de religie și politică, mai ales dacă au convingeri foarte puternic. Poate ieși un scandal greu de controlat.

 

ADVERTISEMENT