Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023. Dragonii trec prin momente dificile

Află ce îți rezervă zodiacul chinezesc pentru săptămâna cuprinsă între 9 și 15 ianuarie 2023. Nu e o perioadă tocmai ușoară!
07.01.2023 | 21:28
Zodiac chinezesc pentru saptamana 915 ianuarie 2023 Dragonii trec prin momente dificile
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 e presărat cu destul de multe evenimente de impact.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023

Dragonii au o săptămână dificilă. Au de dat câteva socoteli din punct de vedere karmic. Toate responsabilitățile pe care au refuzat să le ducă la bun sfârșit vine acum asupra lor. Cei care au fentat munca s-ar putea să se aleagă cu niște sancțiuni.

ADVERTISEMENT

Maimuțele pornesc pe un drum cu nisipuri mișcătoare. Nicio zi nu va semăna cu cealaltă. Au de luat decizii majore aproape la fiecare oră, iar asta le va căli destul de mult.

Bivolii sunt puși în situații complicate în familie. Trebuie să poarte niște discuții restante încă de acum doi ani cu anumite rudenii. Au de rezolvat chestiuni ce pot ține de o moștenire ori de un eveniment la care fie nu au participat, fie nu au făcut ce trebuia.

ADVERTISEMENT

Câinii sunt feriți de probleme. Au protecție divină nu doar în perioada 9-15 ianuarie, ci în toată luna, ba chiar și în februarie și martie se anunță pentru ei zile senine.

Caii zodiacului chinezesc reușes să se redreseze financiar în special din 10 ianuarie încolo. Au multe planuri pe care le pot pune în aplicare de-acum cu mai multă ușurință.

ADVERTISEMENT

Oile au întâlniri karmice

Mistreții nimeresc în niște situații tensionate la locul de muncă, însă vor avea talentul de a ști să evite conflictele. Cu diplomația lor ar putea chiar să aplaneze discuțiile aprinse.

Cocoșii sunt extrem de versatili, comunicativi și energici. Îi vor inspira pe cei din jur să își urmeze visele. Vor acționa ca niște psihologi veritabili.

ADVERTISEMENT

Șerpii au parte de câteva câștiguri importante în plan financiar. Trebuie, totuși, să fie atenți pe ce îi dau, căci riscă să cadă în niște capcane.

Oile au parte de întâlniri karmice în săptămâna care urmează. Au atât de multe lucruri de reparat încât nici nu vor ști cu ce să înceapă.

Iepurii rup anumite legături toxice și vor răsufla ușurați după ce își vor da seama că anumite persoane i-au tras, de fapt, în jos în ultimul an.

Tigrii sunt cuceritori prin definiție în următoarele 7 zile. Au un șarm ieșit din comun, iar unii dintre ei chiar se pot logodi. Șobolanii au parte și ei de o săptămână de vis. Multe din dorințele lor devin realitate.

ADVERTISEMENT