Life

Zodiac chinezesc pentru toamna anului 2022. Septembrie, lună de sacrificii pentru Tigri

Zodiac chinezesc pentru toamna anului 2022: Vin trei luni destul de complicate pentru foarte multe semne zodiacale. Nu va fi o perioadă ușoară, dar va fi una din care avem toți de învățat.
05.08.2022 | 14:05
Zodiac chinezesc pentru toamna anului 2022 Septembrie luna de sacrificii pentru Tigri
Zodiac chinezesc pentru toamna anului 2022. Foto: americano.news
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru toamna anului 2022 aduce suișuri și coborâșuri în viețile tuturor semnelor horoscopului asiatic. Va fi un sezon cu multe nuanțe de gri.

Zodiac chinezesc pentru toamna lui 2022

Cocoșii vor face pace cu trecutul lor. Luna septembrie vine cu o serie de lecții de viață, care mai de care mai intense. Octombrie aduce o oarecare liniște, însă e liniștea dinaintea furtunii din noiembrie, mai ales sentimental.

ADVERTISEMENT

Dragonii duc multe bătălii pentru scaunul lor de la serviciu. Apar tot felul de persoane care vor să le ia locul, care vor să le eclipseze. Lunile septembrie și octombrie sunt intense pe plan profesional. Noiembrie e o lună de relaxare, de reașezare sufletească.

Maimuțele au și ele o toamnă ieșită din comun. Cu excepția lunii septembrie, care va fi una destul de benefică, octombrie și noiembrie pot aduce despărțiri grele, mai ales în cazul nativilor care au niște relații de prietenie ori de iubire destul de consolidate.

ADVERTISEMENT

Caii petrec în septembrie cât n-au petrecut tot anul. Recuperează lunile în care ei munceau și alții se distrau. Octombrie este despre investiții, despre planuri serioase de viitor, poate chiar deschiderea unei afaceri noi. Noiembrie aduce mici dispute pe bunuri în familie.

Câinii zodiacului chinezesc trăiesc din plin toamna anului 2022. Septembrie și octombrie îi pune în situații nemaiîntâlnite din punct de vedere amoros. Pot avea parte de mai multe idile. Noiembrie este o lună în care se poate concretiza ceva măreț, ceva la care doar visau până acum.

ADVERTISEMENT

Tigrii renunță la anumite comodități de dragul celorlalți. Septembrie e lună de sacrificii, iar octombrie de multă muncă. Abia în noiembrie își mai trag sufletul.

Mistreții sunt puși pe harță

Mistreții dau de oameni cu care se pot certa destul de repede, mai ales în octombrie și noiembrie. Doar în septembrie sunt în apele lor. Bivolii se redescoperă în toamna anului 2022. Septembrie va fi o lună de lecții karmice pozitive. Octombrie aduce bani, prosperitate, iar noiembrie aduce bună înțelegere cu rudele.

ADVERTISEMENT

Șobolanii încep o nouă viață încă din prima zi a lui septembrie. Iau totul de la zero, pe toate palierele. Octombrie e o lună de schimbări de perspective, în sensul că vor face bani în mod cu totul diferit. Noiembrie le poate aduce o dragoste nouă.

Șerpii și Oile au un destin comun în toamnă. Septembrie este pentru ambele zodii o lună de cotitură, o lună în care trebuie să aleagă între două rele. Octombrie va fi cu puțin soare printre norii negri adunați deasupra lor, iar în noiembrie lucrurile vor tinde să se mai armonizeze cât de cât.

Iepurii se confruntă cu probleme nerezolvate ale trecutului. Unele datorii financiare se întorc în septembrie, iar în octombrie și noiembrie se confruntă cu mulți dușmani nevăzuți.

ADVERTISEMENT