ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 1 ianuarie 2021. Maimuța trebuie să renunțe la ambițiile inutile

Autor: Alexa Serdan | 31.12.2020 | 14:28
Zodiac chinezesc pentru vineri, 1 ianuarie 2021. Maimuța trebuie să renunțe la ambițiile inutile
Zodiac chinezesc pentru vineri, 1 ianuarie 2021. Maimuța trebuie să renunțe la ambițiile inutile. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru prima zi a anului 2021, vineri, 1 ianuarie, aduce schimbări radicale pentru toate semnele zodiacale, dar și foarte multă relaxare și odihnă. 

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, persoanele născute sub zodia Dragon se vor confrunta cu situații neprevăzute, în timp ce nativii Maimuță sunt sfătuiți să renunțe la o parte de visurile lor.

Previziunile complete pentru fiecare nativ în parte sunt relatate de FANATIK în rândurile următoare. Află ce se întâmplă cu acestea în prima zi a anului 2021.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru vineri, 1 ianuarie 2021, pentru toți cei 12 nativi

Șobolan

Nu reușești deloc să te concentrezi și îți stă gândul numai la distracție. Sună-ți prietenii apropiați și ieșiți la o plimbare sau mergeți la cineva acasă. O zi cu multe discuții.

Bivol

Începutul de an te găsește cu bateriile epuizate. Ai mare nevoie să te odihnești mai mult. Ar fi cazul să stai mai mult pe acasă și mai puțin prin vizite.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ești pus în fața unei încercări, dar ambiția și perseverența de care dai dovadă te vor ajuta să faci față cu brio. Totul se încheie cu bine într-un final.

Iepure

Te simți obosit, dar tot nu vrei să îți iei gândul de la vacanță. Bagajele sunt deja pregătite, nu mai rămâne decât să ieși pe ușă. Distracția este la ea acasă în concediu.

ADVERTISEMENT

Dragon

Apare o situație neprevăzută, însă știi cum să duci la bun sfârșit totul. Ești încrezător în forțele proprii și nu dai nici măcar un pas înapoi.

Șarpe

Perseverează, nu lăsa lucrurile neterminate indiferent despre ce este vorba. Ai grijă să închei socotelile cu oamenii cu care ai avut mici neînțelegeri.

ADVERTISEMENT

Cal

Coordonatele acestei zile sunt veselia și energia. Ești decis să rămâi cu amintiri frumoase, motiv pentru care nu iei nicio pauză de la distracție.

Capră / Oaie

Uită de acele vremuri de neliniște, este momentul să strălucești și să-ți vezi mai departe de viață. Fii mai atent la deciziile pe care le iei de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Las-o mai moale cu ambițiile, unele dintre ele nu aduc nimic bun. Ar fi cazul să fii mai temperat și să renunți la acele planuri care nu sunt realizabile, fi sincer cu tine.

Cocoș

Sfatul marilor înțelepți este să nu mănânci mai mult decât trebuie. Sănătatea contează enorm, încearcă să o pui pe primul loc. Nu este cazul să ajungi la medic.

Câine

Ai nevoie de puțină singurătate. Nu ezita să le spui celor din jur că stați puțin departe de agitație. Poate ar putea pleca undeva la munte, la aer curat.

Mistreț

Evită să te enervezi din orice nimic. Stai departe de discuțiile în contradictoriu, nu este cazul să îți faci nervi degeaba. Fii calm și ziua va fi una plăcută.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!