ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 11 septembrie 2020. Mistreții și Cocoșii trebuie să fie cu ochii în patru

Autor: Dan Suta | 10.09.2020 | 11:32
Zodiac chinezesc pentru vineri, 11 septembrie 2020. Mistreții și Cocoșii trebuie să fie cu ochii în patru
Zodiac chinezesc pentru luni, 1 martie 2021. Iepurii au probleme de sănătate Sursa foto: exemplore.com

Îți prezentăm cel mai nou zodiac chinezesc, cel pentru ziua de vineri, 11 septembrie 2020. Mistreții și Cocoșii au parte de câteva întâmplări solicitante înainte de sfârșitul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru vineri, 11 septembrie 2020

Mistreții trebuie să fie atenți la ceea ce semnează în această zi. Unele lucruri nu sunt așa cum par la prima vedere, fapt pentru care au nevoie, de ce nu, de un consultant profesionist.

Cocoșii sunt puși și ei în încurcătură, dar nu din punct de vedere profesional. Trebuie să acopere faptele unei persoane apropiate și nu mai pot face foarte mult timp asta.

ADVERTISEMENT

Șerpii se trezesc în mijlocul unor conflicte pe care încearcă să le înțeleagă din mers. Sunt destul de obișnuiți cu scandalurile, doar că de data asta au absentat de la pornirea lui.

Oile din zodiacul chinezesc vor să facă lucrurile cu mai multă implicare, mult mai meticulos și cer răbdare din partea celorlalți pentru asta..

ADVERTISEMENT

Câinii primesc tot felul de sfaturi legat de investițiile pe care ar trebui să le facă și sunt deja destul de sătui ca toată lumea să știe ce au ei de făcut. Vor pune, în sfârșit, piciorul în prag.

Bivolii se antrenează pentru un nou început în cariera lor profesională, iar ziua de vineri este una decisivă în acest sens.

ADVERTISEMENT

Dragonilor li se arată tot felul de semne, de indicii. Acești nativi încep să intre în anumite teme pe o cale ceva mai spirituală, conceptuală.

Maimuțele își văd de treaba lor și devin din ce în ce mai nepăsătoare cu cei din jur. Au parte de o zi excelentă.

ADVERTISEMENT

Șobolanii sunt ocupați, Iepurii și Caii se simt iubiți și fericiți

Caii din zodiacul chinezesc se simt iubiți și înțeleși, iar pentru disponibilitatea pe care au dovedit-o ceilalți, aceștia pregătesc o mare recompensă.

Șobolanii sunt toată ziua pe telefoane. Au de rezolvat trebuie minore, dar destul de multe, și sunt destul de ocupați.

ADVERTISEMENT

Tigrii răsucesc cuțitul în rană și nu se mai gândesc deloc la sensibilitățile celorlalți. Au atâtea nemulțumiri încât ziua se poate termina destul de urât.

Iepurii au parte de o zi excelentă pentru că vor fi în mijlocul prietenilor și familiei, iar pentru ei o companie cât mai mare, un suc, un vin, o vorbă la ceas de seară înseamnă adevărata fericire.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!