Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 12 februarie 2021. Dragonul cheltuie mai mult decât câștigă

11.02.2021 | 14:34
Zodiac chinezesc pentru vineri 12 februarie 2021 Dragonul cheltuie mai mult decat castiga
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 12 februarie 2021, care vine cu vești excelente pentru majoritatea zodiilor. Se anunță o zi bună, în special pe plan profesional. 

Neplăcerile, tensiunile și amânările unor evenimente sau decizii sunt și ele pe ordinea de zi. Marii înțelepți din Orient sfătuiesc nativii să nu-și piardă calmul și să ia lucrurile pe rând.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ultima zi lucrătoare din săptămână este ideală pentru a afla ce vrem să facem mai departe, pe ce drum să mergem. Semnele zodiacale ar putea simți nevoia unor impulsuri sau sfaturi.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 12 februarie 2021, de la nativ la nativ

Șobolan

O persoană din trecut îți răscolește sufletul și mintea, din păcate, nu în sens pozitiv. Liniște-te și încearcă să nu bagi aceste lucruri în seamă prea mult.

ADVERTISEMENT

Bivol

Evenimentele pe care le aveai bine puse la punct se amână din cauza unor mici neplăceri. Organizează pentru o altă dată excursia cu gașca de prieteni.

Tigru

Ai cam exagerat cu munca în ultima vreme și efectele încep să se vadă. Problemele medicale îți dau dureri de cap, iar prietenii nu te mai cheamă în oraș.

ADVERTISEMENT

Iepure

Bucură-te de toate momentele de socializare, ai stat destul închis între patru pereți. Profită de fiecare ieșire afară, chiar dacă e doar o plimbare prin parc.

Dragon

Ai tendința să ceri bani cu împrumut, asta pentru că te întinzi mai mult decât trebuie. Arunci mereu banii pe lucruri de care nu ai deloc nevoie.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Un proiect la care visezi de mult timp se îndeplinește. Sărbătorește semnarea acestui contract înconjurat de oamenii care te-au susținut și au avut încredere în tine.

Cal

Ești într-o pasă proastă și nu mai găsești echilibrul. Ai mare nevoie de o pauză în care să te deconectezi de la serviciu, dar și de la orice altă activitate.

Capră

Se anunță o zi perfectă din punct de vedere financiar. Banii intră în conturile tale, dovadă că nu ai muncit în zadar în ultimele luni.

Maimuță

Șefii au nevoie de un răspuns legat de planurile și ideile tale. Fă în așa fel încât să fie bine pentru toată lumea, să fie un joc echitabil.

Cocoș

Îți este tot mai greu să te organizezi de când toate au căzut pe capul tău. Încearcă să împarți sarcinile astfel încât să ai timp și pentru familie.

Câine

Ești stresat și nu te poți concentra. Nu trebuie să-ți pierzi răbdarea, timpul le va rezolva pe toate. Nu au intrat zilele în sac, fii sigur de asta.

Mistreț

Te afli în mijlocul unei revolte personale. Ai luat o decizie radicală, iar acum simți că trebuie să faci un pas înapoi. Fii mai sigur pe ceea ce vrei.

ADVERTISEMENT