Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 13 august 2021. Tigrul este reținut în iubire

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 13 august 2021, aduce atât suișuri, cât și coborâșuri, totul depinde de starea pe care o au nativii.
12.08.2021 | 14:03
Zodiac chinezesc pentru vineri 13 august 2021 Tigrul este retinut in iubire
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient le transmit zodiilor să fie atente, să comunice când nu le convine ceva și să ceară sfaturi dacă simt că nu înaintează.

Totodată, ultima zi lucrătoare din săptămână aduce noi planuri și proiecte pentru viitorul apropiat sau poate chiar îndepărtat.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru vineri, 13 august 2021, de la zodie la zodie

Șobolan

Nu strică să iei o mică pauză din când în când și inspirația nu te va părăsi niciodată. Contează foarte mult să-ți încarci bateriile după o perioadă grea.

Bivol

Impune-te la locul de muncă dacă vrei să fii văzut bine, în caz contrar vei ocupa aceeași poziție mult și bine. Luptă pentru ce vrei să ai.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai fost dezamăgit de prea multe ori, iar acum ai o reținere când vine vorba de dragoste. Nu ar strica să ai puțină mai multă încredere în tine.

Iepure

Dedică-ți mai mult timp. Stai tu cu tine și cu gândurile tale. Uneori e bine să fii singur, fără să ai aproape cercul de prieteni sau familia.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ai toate argumentele de partea ta, trebuie doar să-ți deschizi sufletul și să vorbești deschis. Ai toate șansele să câștigi un proces major.

Șarpe

La multe întrebări adesea cel mai bun răspuns este simpla tăcere. Nu mai căuta singur probleme, nu ai nevoie de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Cal

Nu ar trebui să te abții să spui ce gândești, indiferent despre cine este vorba. Fii sincer în primul rând cu tine și apoi cu ceilalți.

Capră

Ziua te ține ocup, mai ales cu treburile de prin gospodărie. Este timpul să faci ordine și să scapi de tot ce adună praf degeaba.

Maimuță

Ești în formă maximă, lucru care nu este tocmai pe placul celor din jur. Nu băga în seamă răutățile gratuite și simte-te bine.

Cocoș

Te deranjează ceva în relația de cuplu, dar nu prea îți dai seama ce anume. Nu strică să vorbești cu partenerul de viață.

Câine

Evită să vorbești prea mult despre planurile tale. Fii discret și vei vedea că visele tale vor deveni realitate. Totul ține de tine.

Mistreț

Comunicarea te poate ajuta să iei cele mai bune hotărâri, în special pentru viitor. Acum știi foarte bine ce ai de făcut mai departe.

ADVERTISEMENT