ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 14 mai 2021. Dragonul primește semnale de la Univers

Autor: Alexa Serdan | 13.05.2021 | 15:29
Zodiac chinezesc pentru vineri, 14 mai 2021. Dragonul primește semnale de la Univers
Zodiac chinezesc pentru vineri, 14 mai 2021. Dragonul primește semnale de la Univers. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 14 mai 2021, le aduce semnelor zodiacale momente numai bune de stat alături de persoanele dragi sau pentru a merge în scurte deplasări. 

ADVERTISEMENT

Ultima zi lucrătoare din săptămână poate veni cu lucruri bune din punct de vedere profesional. Unele zodiile primesc un loc de muncă mai bine plătit, în timp ce altele găsesc job-ul ideal pentru ele.

De asemenea, nativii se bucură de iubire și afecțiune din partea celorlalți. Zodiile au ocazia să spună tot ce simt cu adevărat în adâncul sufletului.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 14 mai 2021, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

O zi perfectă pentru deplasări și excursii. Sunt șanse foarte mari să pleci de acasă cu gașca de prieteni sau cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Deconectează-te de stresul cotidian și încarcă-ți bateriile departe de agitație. Este o zi numai bună pentru a te gândi mai mult la tine.

Tigru

Trăiești emoții intense datorită partenerului de viață, asta pentru că ți se pregătește o surpriză pe cinste. Posibilă ieșire în oraș numai voi doi.

Iepure

Stai excelent la capitolul financiar, dar asta nu înseamnă că trebuie să te arunci cu capul înainte. Fii cumpătat și nu cheltui mai mult decât trebuie.

ADVERTISEMENT

Dragon

Primești niște semnale foarte importante, fii cu ochii în patru. S-ar putea să fie vorba de niște ocazii unice cu care să nu te mai întâlnești.

Șarpe

Nu mai poți face față stresului de la locul de muncă. E momentul să îți iei concediu sau măcar câteva zile libere să te odihnești.

ADVERTISEMENT

Cal

În sfârșit, descoperi care este adevăratul sens al vieții. Mergi mai departe pe acest drum și te vei bucura de lucruri foarte frumoase.

Capră

Petrece mai mult timp cu oamenii apropiați din viața ta. Nu te mai gândi la carieră și pune-o pe plan secund, concentrează-te pe familie.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Ai parte de recunoaștere și avansare la locul de muncă. Arată-le celor din jur că poți mai mult, e șansa ta să evoluezi în carieră.

Cocoș

Treci foarte ușor de la o stare la alta, lucru care poate duce la dezamăgiri. Ai grijă cu cine te cerți pentru că nu mai este cale de întoarcere.

Câine

Întoarcerea în trecut nu aduce nimic bun. Ar fi cazul să fii mai prezent în viața ta, pierzi momente și lucruri care nu mai vin.

ADVERTISEMENT

Mistreț

Exprimă-ți în voie sentimentele pentru cel de lângă tine. Spune tot ce porți în suflet, numai așa te vei bucura de o relație perfectă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!