Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 15 ianuarie 2021. Trei nativi au parte de conflicte

14.01.2021 | 13:30
Zodiac chinezesc pentru vineri 15 ianuarie 2021 Trei nativi au parte de conflicte
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 15 ianuarie 2021, aduce evenimente neprevăzute pentru unii nativi, care le dau planurile peste cap. De asemenea, conflictele cu prietenii sau familia le tulbură liniștea unora dintre nativi. 

Sunt și vești bune, potrivit marilor înțelepți din Orient, care prevăd surprize și vești bune pentru anumite zodii, mai ales în viața profesională.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale Află din rândurile de mai jos la ce te poți aștepta în ultima zi lucrătoare a săptămânii.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 15 ianuarie 2021

Șobolan

Surprizele se țin lanț astăzi. Fie primești o promovare la locul de muncă, fie te așteaptă un nou proiect bănos, care presupune multă muncă și concentrare. Orice ar fi, vei avea un motiv să te binedispui și să-i bucuri pe cei dragi cu această veste.

ADVERTISEMENT

Bivol

Un eveniment neprevăzut îți dă planurile peste cap și acum nu mai ai timp să rezolvi tot ce ți-ai propus. Poți amâna pentru sâmbătă sau luni treburile care nu sunt urgente. Încearcă să dai dovadă de calm, fără să intri în panică sau să te enervezi.

Tigru

Surprize în viața sentimentală. Te-ai apropiat foarte mult de o anumită persoană și nu trece o zi fără să vorbiți. Sunt șanse destul de mari ca aceeastă apropiere să se transforme într-o adevărată relație de iubire.

ADVERTISEMENT

Iepure

Un conflict între membrii familiei agită apele din casă, mai ales că te implică și pe tine. Încearcă să nu acuzi pe nimeni sau să spui lucruri pe care le-ai putea regreta. Calmul rezolvă orice situație tensionată.

Dragon

Nu este cea mai bună zi pentru a lua decizii din scurt. Trebuie să te gândești bine înainte să te hotărăști asupra unui lucru, altfel îți va părea rău mai târziu. Consultă-te cu prietenii sau cu familia, poate au câteva sfaturi utile.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Tensiuni în grupul de prieteni. Un conflict tulbură relațiile dintre voi din cauza unor zvonuri fără o bază solidă. Nu este bine să ții partea unei anumite persoane sau să arunci cu reproșuri în ceilalți. Mai bine așteptați o scurtă perioadă până se calmează lucrurile.

Cal

Primești o mărire de salariu pentru eforturile tale din ultima vreme. Era și timpul, având în vedere stresul pe care l-ai acumulat. Acum ai suficienți bani pentru a investi în ceva ce îți dorești de multă vreme.

Capră/ Oaie

Nu poți ajunge la o înțelegere cu rudele și ajungeți să vă certați din cauza unei sume de bani. Cere ajutorul unei persoane pricepute și nu încerca să rezolvi doar tu, altfel conflictul se va amplifica și nu vrei ca relația ta cu membrii familiei să aibă de suferit.

Maimuță

Jobul nu-ți mai aduce atât de multe satisfacții și te gândești să te orientezi spre altceva. Poți încerca să aplici la o poziție diferită la actualul loc de muncă, poate găsești ceva care te pasionează. Dacă nu, este timpul să te apuci de căutat anunțuri.

Cocoș

Nu ai deloc dispoziția necesară pentru a merge la muncă, dar situația nu prea îți dă de ales. Sunt multe de făcut și nu știi de unde să începi. Poți cere ajutorul cuiva cu care te înțelegi bine și poate te va ajuta să duci sarcinile la bun sfârșit.

Câine

Ai de gând să faci o schimbare în viața personală cât mai curând. Fie renunți la anumite persoane toxice sau la obiceiuri nesănătoase. Doar tu știi ce este mai bine pentru tine.

Mistreț

Te așteaptă o zi dificilă la locul de muncă, dar ai energia necesară pentru a rezolva totul cât mai repede. Seara vei avea parte de o veste neașteptată, dar este vorba despre ceva de bine, așa că ai un motiv să-ți păstrezi optimismul.

ADVERTISEMENT