Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 17 septembrie 2021. Zodiile care renunță la planurile pe care le au

Zodiac chinezesc pentru vineri, 17 septembrie 2021. Unii nativi vor renunța la planurile pe care le au pentru a ajuta pe cineva.
16.09.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 17 septembrie 2021 Zodiile care renunta la planurile pe care le au
ADVERTISEMENT

Înțelepții din Orient au făcut horoscopul și au câte un mesaj pentru fiecare nativ în parte. Unii nativi cheltuie mai mult decât își pot permite, în timp ce alții vor ajuta persoanele din jurul lor.

FANATIK îți prezintă zodiacul chinezesc pentru vineri, 17 septembrie 2021.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 17 septembrie 2021

Șobolan

Probleme în cuplu. Ați tot evitat să purtați o discuție cu partenerul de viață, iar acum s-ar putea să apară neînțelegeri. Poate este vorba de gelozie. Alți nativi s-ar putea să facă tot felul de cheltuieli, iar la finalul zilei să realizeze că au dat mai mult decât trebuia.

ADVERTISEMENT

Bivol

Un prieten are nevoie de ajutorul vostru și veți schimba tot programul pe care îl aveați. Îngrijiți-vă și de sănătatea voastră.

Tigru

Apar presiuni să mergi la unele evenimente în weekend, chiar dacă nu prea îți dorești. Prietenii vor înțelege totuși dacă îi anunță că preferi să te odihnești.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ești într-o dispoziție foarte bună. S-at putea să iei unele decizii importante și dacă nu ești foarte sigur ai putea discuta cu un prieten sau o rudă.

Dragon

Ai unele mici probleme de sănătate. Poate ar trebui să faci o vizită la medic să te asiguri că nu este nimic grav. Primești o invitație pe care nu o vei refuza.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ești obosit și stresat și nu vei da randament la locul de muncă. Cere ajutorul unui coleg dacă ai nevoie și nu te implica într-un proiect important. Este important să te și odihnești

Cal

Ai foarte multe lucruri de făcut și este bine să-ți faci un plan. În caz contrar,  la finalul zilei vei vedea că ai omis unele lucruri importante.

ADVERTISEMENT

Capră

Dai dovadă de randament la locul de muncă și vei termina treburile foarte repede. Așa ai timp și pentru hobby-urile tale.

Maimuță

Ar putea apărea unele conflicte în cuplu. Străduiește-te să-i asculți mai mult pe cei din jur și învață să mai lași și de la tine.

Cocoș

Ai tot felul de propuneri pentru acest weekend, dar familia pare că vrea cu totul altceva. S-ar putea să-ți modifici radical planurile.

Câine

Ești o persoană destul de răbdătoare și îi ajuți pe cei din jur. Vineri nu este însă o zi prea bună și s-ar putea ca un apropiat să te enerveze. Evitați mai bine unele subiecte.

Mistreț

O zi bună la locul de muncă. Cei din jur vor aprecia munca pe care ai depus-o. Nu a fost degeaba, pentru că se poate să primești o primă sau o mărire de salariu. Seara mergi la o întâlnire.

ADVERTISEMENT