Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 18 septembrie 2020. Dragonii au un noroc financiar

17.09.2020 | 12:16
Zodiac chinezesc pentru vineri 18 septembrie 2020 Dragonii au un noroc financiar
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient aduc vești cât se poate de bune pentru nativii din zodiacul chinezesc.

Ziua de vineri, pe 18 septembrie 2020, se anunță a fi una foarte prosperă pentru zodia Dragonului. Va avea un noroc nesperat la capitolul afaceri și va pune în practică o metodă știută doar de el ca să-și asigure succesul.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă ultimele noutăți în materie de schimbări astrologice, pe care nativii din zodiacul chinezesc nu ar trebui să le neglijeze.

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 18 septembrie 2020. Început promițător de weekend

Șobolan

Nativul Șobolan se bucură de compania rudelor în acest weekend. Ar putea primi chiar vizite din străinătate, fără să se aștepte la acest lucru. Surpriza va fi pe măsură.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii se vor afla în fața unor provocări, la primele ore, dar fac față cu succes la orice le este rezervat să rezolve. Au de partea lor un mare avantaj pe care îl vor observa abia în momentul oportun.

Tigru

Tigrii se simt și ei în forță, având în plan câteva modificări în locuință. Poate însemna o vizită la un magazin de bricolaj, fie una la bancă, deoarece sunt hotărâți să își sporească traiul.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurii au răgazul necesar pentru a se face comozi în noul lor rol. Vor putea face pe dădaca pentru câțiva copii ai unor apropiați sau rude. E o situație care îi bucură enorm și vor accepta cu plăcere.

Dragon

Dragonii sunt norocoșii zilei de vineri și au de partea lor un avantaj în rândul banilor. Finanțele lor vor fi floare pe parcursul lunilor de toamnă. De aceea acum este un moment decisiv când trebuie să acționeze.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele poate să se relaxeze cu planuri de weekend pentru o escapadă. Are la îndemână câteva idei pentru care aștepta și timpul liber să le poată pună în aplicare. Recomandarea este să nu facă diverse promisiuni, în excesul lor de zel.

Cal

Cei din zodia Cal se bucură de momente romantice cu persoana iubită. Planurile pentru o cină pentru care să fie alocat un timp special sunt deja în funcțiune.

Capră/Oaie

Nativul Capră / Oaie poate să se facă remarcat în societate cu idei foarte îndrăznețe. Îi vor face pe alții să plece urechea atunci când vor vorbi, având o aură de lider în încercarea lor de-a dobândi succesul.

Dragonii au noroc nesperat în afaceri, vineri

Maimuță

Maimuțele pot avea o oază de liniște la care visau cu ochii deschiși de câteva zile. Nu vor avea de îndeplinit nicio sarcină în atribuțiile lor casnice, pentru că totul este deja pus la punct!

Cocoș

Cei din zodia Cocoș au de gând să tacă și să facă o perioadă pentru că se pot conecta mai mult la un proiect de suflet. Dau dovadă de loialitate față de o cauză nobilă, dragă sufletului lor.

Câine

Câinele poate remarca o neregulă la locul de muncă, pe care să o semnaleze șefilor. Dacă vor considera că trebuie să acționeze, nu trebuie să își neglijeze instinctul.

Mistreț

Mistrețul poate avea un început de weekend relaxant pentru care a făcut mari eforturi. Vacanțele în locuri exotice încă sunt foarte pe placul celor aflați sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT