Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 21 august 2020. Dragonul simte că i se pune pumnul în gură

20.08.2020 | 15:01
Zodiac chinezesc pentru vineri 21 august 2020 Dragonul simte ca i se pune pumnul in gura
Zodiac chinezesc pentru joi, 22 octombrie 2020. Maimuța trebuie să ia o decizie radicală. Sursa foto: realitatea.net
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de vineri, 21 august, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă aștepți cu nerăbdare un moment de respiro. Asta pentru că se apropie weekend-ul și poți să-ți pui în aplicare planurile pe care le-ai tot amânat de-a lungul timpului.

O mică escapadă în aer liber, cu persoana iubită alături ar fi ideală pentru a-ți încărca bateriile. Nu de alta, dar te așteaptă o săptămână aglomerată și trebuie să profiți din plin de astfel de momente.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Dragonul, simți că toată lumea este împotriva ta și nu reușești cu niciun chip să îndrepți lucrurile. Parcă vor să îți pună pumnul în gură, să îți taie elanul din start, deși ai idei cât se poate de bune.

Zodiac chinezesc pentru ziua de vineri, 21 august

Șobolan

Ai senzația că ești blocat într-un punct mort din care nu mai poți ieși. Încerci pe toate căile posibile, dar nimic nu funcționează. Poate ar trebui să amâni deciziile drastice pe care vrei să le iei sub imperiul unor emoții de moment.

ADVERTISEMENT

Bivol

Te remarci prin calitățile tale și pe bună dreptate, pentru că dai totul să le arăți celor din jur cine ești. Ambițios din fire și extrem de calculat, nu lași nimic la voia întâmplării, iar Universul te va răsplăti.

Tigru

Ți se propune o nouă colaborare și nu știi ce să faci. Pe de o parte ești tentat să-i dai curs, dar pe de alta gândul că poți pierde totul într-o clipă te face să eziți. Decizia e în mâinile tale, dar ține minte: nu riști, nu câștigi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Aruncă o privire mai atentă la cei din jur și apoi ia deciziile care se impun. Numai tu poți discerne binele de rău, așa că nu te grăbi. Cântărește lucrurile cu mare atenție.

Șarpe

Te afli la o răscruce de drumuri și parcă ambele te atrag în egală măsură. Pune în balanță avantajele și dezavantajele, nu te arunca la primul impuls, pentru că intuiția te poate înșela uneori. Mai bine amâni decizia până ești sigur că faci alegerea corectă.

ADVERTISEMENT

Cal

Ești atât de optimist încât riști să pici în capcana întinsă de anumiți „binevoitori”. Deschide larg ochii și privește în jur. Doar așa vei descoperi invidia care îi macină pe unii.

Capră/Oaie

Încearcă să devii mai bun cu fiecare proiect în care te implici. Este primul și cel mai important pas în drumul spre câștigarea respectului și admirației colegilor de muncă. Impune-ți ideile cu argumente solide și pune-le în practică.

Maimuță

Încerci să fii generos cu cei din jur, dar nu ți se răspunde cu aceeași monedă. Ba chiar ai parte de ostilitate și te trezești prins fără voia ta într-un conflict din care mai poți ieși într-un singur fel: prin atac frontal.

Cocoș

Nu te înveți minte. Ai prea mari așteptări de la alte persoane, deși îți amintești cu siguranță ce ai pățit de-a lungul timpului. Problemele tale nu își vor găsi rezolvarea cu ajutorul unor astfel de oameni, așa că trebuie să iei taurul de coarne.

Câine

Te implici într-un proiect care îți consumă toată energia, dar o faci cu tot dragul, pentru că știi ce satisfacții îți va aduce. E foarte bine că ai ambiție, însă nu neglija complet perioadele de odihnă, altfel riști să clachezi.

Mistreț

O emoție negativă pune stăpânire pe tine și nu te lasă să faci pasul către nivelul următor. Pur și simplu, te ține pe loc, deși te zbați cu disperare să mergi mai departe. Umbre ale trecutului se încăpățânează să-ți blocheze ascensiunea, dar nu renunța la luptă.

ADVERTISEMENT