Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 22 ianuarie. Tigrul are noroc în dragoste

21.01.2021 | 13:58
Zodiac chinezesc pentru vineri 22 ianuarie Tigrul are noroc in dragoste
Tigrul întâlnește sufletul pereche. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc de vineri, 22 ianuarie, o zi care te va surprinde cu energii pozitive în plan sentimental, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Tigrului.

Nu ai întâlnit încă sufletul pereche? Nicio grijă, Universul ți-l scoate în cale tocmai când te aștepți mai puțin. Trebuie doar să deschizi bine ochii și să-l descoperi.

ADVERTISEMENT

Unde mai pui că nici în viața profesională nu îți merge deloc rău, ba chiar ai putea încasa și o primă drept recompensă pentru proiectul dus la bun sfârșit zilele trecute.

Șobolan

Prietenii știu cât de mult îți dorești să faci primul pas în lumea afacerilor și vin cu o ofertă pe care nu o vei refuza. Sau așa ar trebui, dacă vrei ca succesul să nu te ocolească.

ADVERTISEMENT

Bivol

Apar schimbări în plan social și profesional, dar nu te îngrijora, pentru că toate sunt de bun augur. La cât ai muncit în ultima perioadă, era și culmea să nu-i convingi pe șefi că meriți un post mai bun.

Tigru

O persoană din anturajul tău nutrește sentimente puternice și o bate gândul să îți spună, dar nu îndrăznește. Sfatul nostru e să deschizi bine ochii și, de îndată ce o descoperi, să faci primul pas.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ești într-o formă intelectuală de zile mari și stârnești admirația tuturor celor din jur. Ba chiar ai succes în activitățile de familie care până mai ieri nu îți erau deloc pe plac.

Dragon

După o perioadă mai dificilă pe plan financiar şi sentimental, răsare Soarele pe strada ta. Așa se întâmplă când rămâi optimist indiferent de provocările pe care ți le scoate în cale viața.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Te sfătuim să profiți de oportunitățile care se ivesc,  dar cu multă răbdare. Știi că nu poți forța norocul și nu poți grăbi succesul, toate vin la timpul potrivit.

Cal

S-ar putea să apară unele schimbări, dar nu te îngrijora! Chiar dacă nu conștientizezi acum, Universul lucrează și îți va îndeplini toate dorințele. Trebuie doar să înfrunți provocările cu răbdare.

Capră/Oaie

Forma intelectuală în care te afli îți favorizează succesul pe plan social şi profesional. După-amiază trebuie să iei o decizie importantă în privinţa relaţiei cu persoana iubită.

Maimuță

Începi ziua cu vești bune și ești tentat să crezi că nimic nu vă poate sta în cale. Atitudinea pozitivă te poate duce pe culmile gloriei, dar ai grijă să nu devii euforic.

Cocoș

Evenimente neaşteptate îți dau tot programul peste cap. Ba chiar e posibil să te trezești cu musafiri din altă localitate. Sfatul nostru e să încerci, pe cât posibil, să-ți păstrezi calmul.

Câine

Dacă ți se propune o colaborare, gândește-te de două înainte să o refuzi. Nu de alta, dar ai ocazia să câștigi sume impresionante de bani și să rezolvi toate problemele financiare.

Mistreț

Participi la o întâlnire cu persoane importante și reușești să le impresionezi, chiar dacă încearcă să ascundă acest lucru. Nu din invidie, ci pentru că își doresc să te motiveze pentru a deveni din ce în ce mai bun.

ADVERTISEMENT