Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 22 iulie 2021. Nativii Capră sunt în impas

Zodiac chinezesc pentru vineri, 22 iulie 2021. Iată ce arată astrele pentru fiecare zodie în parte.
22.07.2021 | 14:22
Zodiac chinezesc pentru vineri 22 iulie 2021 Nativii Capra sunt in impas
Zodiac chinezesc pentru vineri, 22 iulie 2021. Nativii Capră sunt în impas. Sursa foto: pinterest.com
ADVERTISEMENT

Este o zi plină de reușite, în care rezolvi niște lucruri care puteau interveni în planurile tale de viitor. Vești sunt bune, în general, dar unii nativi trebuie să fie atenți la lucrurile pe care le fac, pentru că ele se pot întoarce împotriva lor.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 22 iulie 2021. Ce arată astrele

Șobolan

Ai de făcut niște decizii dificile, care țin, în mare parte, de locul tău actual de muncă. Dacă te-a interesat acest aspect, este posibil să ai oferte din alt domeniu.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai toate șansele să începi un nou parteneriat, care va fi foarte bănos. Succesul financiar este la colț!

Tigru

Trebuie să încerci să îți exteriorizezi stările și să comunici mai mult cu partenerul tău de viață despre lucrurile pe care le simți.

ADVERTISEMENT

Iepure

Totul are o rezolvare, chiar dacă acum poate nu simți acest lucru. La orizont se anunță lucruri bune pentru tine, arată zodiacul chinezesc.

Dragon

Ai parte de o ceartă în ziua aceasta. Partenerul tău se simte neglijat, iar tu te simți acuzat pe nedrept.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Spui lucrurilor pe nume în ziua de vineri și, tocmai de aceea, unii s-ar putea supăra. Sinceritatea nu este mereu apreciată.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 22 iulie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

Cal

Ai nevoie de susținerea celor din jurul tău. Apelezi la familie și prieteni să îți ridice moralul, căci ești într-o stare cam proastă.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Nativii Capră sunt în impas. Ei au de ales între două lucruri, poate chiar două persoane, în plan amoros. Ești indecis și poți să îi rănești pe ceilalți din această cauză.

Maimuță

Vrei să vezi unde te duce viața, așa că nu mai încerci să controlezi și să planifici totul. După mult timp, te bucuri de ceea ce ai, fără să te panichezi că nu ești în control.

Cocoș

Te năpădesc amintirile în ziua de vineri. Te tot gândești la ce a fost, iar unele lucruri pe care le-ai făcut în trecutul tău te fac să îți analizeazi comportamentul de astăzi.

Câine

Treci peste toate barierele care ți se impun. Ești puternic și ai o idee clară despre unde vrei să ajungi, așa că faci tot ce îți stă în putere să le obții.

Mistreț

Mistreții trebuie să fie atenți la comportamentul lor, pentru că tot ce faci se întoarce la tine, așa că asigură-te că binele va fi cel care va veni la tine.

ADVERTISEMENT