Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 22 mai 2020. Maimuța se află pe marginea prăpastiei din punct de vedere emoțional

21.05.2020 | 12:12
Zodiac chinezesc pentru vineri 22 mai 2020 Maimuta se afla pe marginea prapastiei din punct de vedere emotional
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au pregătit zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 22 mai 2020, care aduce schimbări și emoții pentru multe dintre semnele zodiacale. FANATIK îți aduce evenimentele de care au parte fiecare dintre cele 12 zodii.

Zodiac chinezesc pentru ziua de vineri, 22 mai 2020, pentru fiecare dintre cei 12 nativi

Șobolan

Ești protejatul astrelor și ai parte numai de lucruri frumoase. Bucură-te de această zi minunată alături de oamenii dragi, creează-ți amintiri de neuitat.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ia taurul de coarne și implică-te în evenimentele planificate de atâta amar de vreme. Ambiția și voința sunt de partea ta. Ce ți-ai mai putea dori?

Tigru

Ai șansa de a-ți întâlni sufletul pereche pe care l-ai căutat întreaga viață. Nu rata această șansă unică, fii pe fază! Cupidon este pregătit să te lovească din plin.

ADVERTISEMENT

Iepure

Tristețea îți afectează starea de spirit și te-ai putea simți mohorât și fără vlagă fără a avea un motiv anume. Ai grijă mai mult de sănătatea ta.

Dragon

Evită să-ți expui sentimentele dacă nu ești convins că-ți sunt împărtășite. Nu este cazul să te arunci cu capul înainte legat de viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Perfecționează-te și muncește din greu pentru o carieră de vis. Eforturile îți vor fi răsplătite cu un salariu sau o promovare pe măsură.

Cal

Visezi la cai verzi pe pereți. Dacă nu ești realist și nu revii cât mai repede cu picioarele pe pământ vei pierde foarte multe lucruri importante.

ADVERTISEMENT

Capră / Oaie

Tot ce ți-ai dorit dintotdeauna se va îndeplini astăzi. E o zi perfectă pentru a sărbători reușitele alături de prietenii apropiați sau de familie.

Maimuță

Depresia a pus stăpânire pe sufletul și mintea ta. Te afli pe marginea prăpastiei, ai grijă să nu cazi în butoiul cu melancolie și mai mult.

Cocoș

Eliberează-te de presiunea acumulată în ultima perioadă și relaxează-te. Fă-ți bagajele și evadează din cotidian că tot se apropie weekend-ul.

Câine

Faptele bune și iertarea persoanelor care ți-au greșit ar putea schimba traseul vieții în bine. Nu ai nimic de pierdut, lasă mai mult de la tine.

Mistreț

Nu te aventura prea mult în necunoscut, mai bine să te mulțumești cu ce ai. Uneori pierzi când te implici în multe planuri, ar putea fi cazul acum.

 

ADVERTISEMENT