Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 iunie 2022. Obstacole pentru nativul Capră

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 24 iunie 2022, aduce tensiuni atât în relațiile de la locul de muncă, cât și în cele cu oamenii din preajma noastră.
23.06.2022 | 12:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 24 iunie 2022 Obstacole pentru nativul Capra
Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 iunie 2022, pentru toate zodiile. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Unii nativi reușesc să rezolve problemele din trecut care le dădeau dureri de cap, în timp ce alții sunt nervoși și tensionați.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 iunie 2022, pentru toate zodiile

Șobolan

Este una dintre acele zile în care nu iese nimic cum ai vrea, oricât de mult te dai peste cap. Nervii sunt întinși la maxim.

ADVERTISEMENT

Bivol

O persoană din trecut își face simțită prezența și asta nu face decât să te încurce în plan sentimental. Nu prea știi ce vrei.

Tigru

Depășești o situație complicată și găsești rezolvarea la problemele care te-au măcinat până acum. În sfârșit, poți respira liniștit.

ADVERTISEMENT

Iepure

Acordă-le oamenilor mai mult timp atunci când îi întâlnești, în felul acesta dezamăgirea nu va fi la fel de mare.

Dragon

Se anunță un moment dificil sau tensionat la locul de muncă. Stresul și presiunea își spun cuvântul și există riscul să clachezi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Neînțelegeri cu partenerul de viață. De ceva vreme nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă și certurile sunt tot mai dese.

Cal

Ai tendința să oferi foarte multe explicații celor din jur, în special oamenilor cu care nu ai nimic în comun. Schimbă foaia rapid.

ADVERTISEMENT

Capră

Te poți izbi de obstacole la fiecare pas pe care-l faci în carieră, dar asta nu trebuie să te doboare. Ține capul sus în continuare.

Maimuță

Evaluează foarte bine partea financiară și abia apoi fă planurile pentru vacanță, chiar și pentru una de numai câteva zile.

Cocoș

Este momentul să ții cont de sfaturile pe care le primești de la prieteni și familie. Nimeni nu-ți vrea răul, nu uita asta.

Câine

Se anunță un amestec de emoții și sentimente. Poate fi un motiv de sărbătoare alături de cei dragi sau cu gașca de prieteni.

Mistreț

Acordă mai multă atenție poveștii de dragoste. Fii mai implicat și stai mai mult cu jumătatea ta, ține cont de dorințele sale.

ADVERTISEMENT