Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 martie 2022. Mistrețul caută niște răspunsuri

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 martie 2022. Mistrețul caută niște răspunsuri, iar Oaia are parte de o dispută la locul de muncă.
23.03.2023 | 11:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 24 martie 2022 Mistretul cauta niste raspunsuri
Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 martie 2022. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, vineri, 24 martie Bivolul are parte de surprize acasă. De cealaltă parte, Iepurele primește o oportunitate importantă, iar Șarpele riscă să facă o alegere greșita. Cocoșul în schimb se poate certa cu partenerul lui de viață.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 martie 2022. Calul vrea o pauză

Șobolan

Te macină niște probleme din trecut și ești într-o stare continuă de dezamăgire. Lasă lucrurile care nu au funcționat deoparte și pregătește-te de viitor. Nu știi ce urmează după colț. Iar lucrurile din trecut oricum nu mai pot fi schimbate, așa că fii mai optimist.

ADVERTISEMENT

Bivol

Un membru al familiei îți face o surpriză plăcută la final de săptămână. Poate fi vorba despre o excursie fulger, sau de ce nu, despre un cadou. Oricum ar fi, ziua de vineri se anunță a fi una frumoasă, dar și interesantă pentru tine, conform zodiacului chinezesc.

Tigru

Te gândești la ceilalți mai mult decât la tine. Iar asta se reflectă în stilul tău de viață. Conform zodiacului chinezesc, ziua de vineri te găsește într-o agitație continuă. Trebuie să știi când să te și oprești și să te mai pui pe primul loc. În caz contrar, epuizarea își poate spune cuvântul.

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Iepure

Primești o oportunitate importantă la locul de muncă care ți-ar putea crește veniturile destul de mult. Nu sta să despici firul în patru și mai bine acceptă. De asemenea, evită să mai ceri păreri în jurul tău. Unii oameni nu se gândesc la binele tău.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 martie 2022. Dragonul este liniștit

Dragon

O zi de vineri liniștită care te găsește în compania oamenilor dragi. Profită de acest moment pentru că cine știe ce îți rezervă astrele de săptămâna viitoare. De asemenea, poate ar fi bine să te mai relaxezi, cu un masaj, ori cu o plimbare în aer liber.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Riști să faci o alegere greșită pe plan personal. Dacă nu ai încredere nici măcar instinctul tău, atunci cere un sfat de la un membru al familiei. Ți-ar putea fi de mare ajutor experiența unei persoane mai în vârstă. De asemenea, nu uita că graba strică treaba, așa că ia-ți tot timpul de care ai nevoie.

Cal

Simți nevoia de o pauză de la agitația zilnică, dar și de la rutina ta. Poate ar fi momentul să îți pui în plan o excursie. Te va ajuta să te relaxezi și să îți încarci din nou bateriile pentru săptămâna care va urma. Ai nevoie de asta mai mult decât orice acum.

ADVERTISEMENT

Oaie

Conform zodiacului chinezesc, te așteaptă o dispută la locul de muncă. Unele persoane îți cer mai multe sarcini, care nu îți revin tocmai ție. Ai grijă să te faci înțeles și previne escaladarea conflictului. Oricum ziua de vineri va trece destul de repede.

ADVERTISEMENT

Câinele primește niște informații eronate

Maimuță

Ziua de vineri vine cu niște probleme financiare pe care trebuie să le depășești. Apelează la cineva cunoscut dacă ai nevoie de un împrumut. Totuși, ia această situație ca o lecție și ai grijă de acum să nu mai cheltui atât de mulți bani. Cumpătarea este importantă.

Cocoș

Apar niște certuri în relația de cuplu, vineri, 24 martie. Zodiacul chinezesc arată că tensiunile ating cote maxime între tine și partenerul tău. Rezolvați totul cu mult calm și nu uitați că la baza unei relații liniștite stă comunicarea, de care ați cam uitat.

Câine

Vei afla niște informații despre o persoană care îți vor schimba complet părerea. Informează-te din surse sigure înainte. S-ar putea ca unii oameni să se însele și sigur nu vrei să ai o atitudine greșită.

Mistreț

Ai de dat niște răspunsuri în fața superiorilor tăi. Poate ai făcut o greșeală, sau poate cineva dă vina pe tina. Tratează situația cu mult calm și nu arunca cuvinte la nervi. S-ar putea să le regreți atunci când situația se va rezolva.

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA