Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 septembrie 2021. Dragonii trebuie să fie mai toleranți

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 septembrie 2021. Nativii Dragon trebuie să învețe să se stăpânească și să fie mai toleranți.
23.09.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 24 septembrie 2021 Dragonii trebuie sa fie mai toleranti
ADVERTISEMENT

Înțelepții din Orient au transmis câte un mesaj fiecărui nativ.

FANATIK în prezintă zodiacul chinezesc pentru vineri, 24 septembrie 2021. Citește mai jos previziunile pentru fiecare nativ în parte.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 septembrie 2021. Dragonii trebuie să fie mai toleranți

Șobolan

Ai o grămadă de cheltuieli, dar ai putea renunța la o parte dintre acestea. Nu cumpăra lucruri de care nu ai neapărat nevoie. Altfel vei avea unele probleme, pentru că niște bani întârzie să vină.

ADVERTISEMENT

Bivol

Apar unele tensiuni în familie și posibil și la locul de muncă. S-ar putea să-ți ieși din fire, dar acest lucru nu te va ajuta. Doar cu calm poți rezolva problemele.

Tigru

Nu te grăbi să faci tot felul de afirmații. Gândește-te de două ori înainte de a spune ceva care ar putea deranja. Precauție. Acesta este cuvântul după care ar trebui să te ghideze.

ADVERTISEMENT

Iepure

Concentrează-te pe proiectele pe care le ai și evită să faci investiții. Îți vei da seama că poți cheltui banii în alte moduri. Mai bine economisești o sumă de bani, s-ar putea să fie folositoare în viitor.

Dragon

Nu prea ai răbdare cu cei din jur. Cineva îți cere o explicație, lucru care te va deranja. În asemenea momente ar trebui să nu te enervezi și poți fi mai tolerant cu cei din jurul tău.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Este mai bine să lucrezi la un proiect singur și să nu-i implici pe cei din jurul tău. Lucrezi mai bine singur. Spre seară s-ar putea să primești vești bune de la un prieten.

Cal

Te simți destul de obosit, după ce ai avut o săptămână mai dificilă. Își faci deja planurile de weekend. Poate ați fost invitați la un eveniment și începi deja pregătirile.

ADVERTISEMENT

Capră/Oaie

Nu este o zi foarte bună. Ceva te deranjează. Se pare că nu reușești să comunici foarte bine cu cei din jurul tău. Evită întâlnirile.

Maimuță

Ai o mulțime de planuri și s-ar putea să găsești persoana potrivită care te poate ajuta să realizezi măcar o parte dintre ele. Cere sfatul unui prieten dacă nu te descurci.

Cocoș

Te așteaptă o zi solicitantă la birou. Șefii îți dau mai multe sarcini. Munca ta este apreciată și poate primești un bonus.

Câine

Este posibil să apară unele tensiuni în cuplu. Poate ai promis ceva și nu ai reușit să faci ceea ce trebuia. Totul se poate rezolva cu ușurință.

Mistreț

Este posibil să apară unele încurcături la nivel profesional. Ai făcut niște planuri îndrăznețe care este posibil să nu se poate realiza în totalitate. Nu-ți face griji. În final lucrurile vor ieși așa cum îți dorești.

ADVERTISEMENT