Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 26 iunie . Tigrii își pot întâlni jumătatea, în timp ce Maimuța primește bani din surse necunoscute

25.06.2020 | 14:39
Zodiac chinezesc pentru vineri 26 iunie  Tigrii isi pot intalni jumatatea in timp ce Maimuta primeste bani din surse necunoscute
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 26 iunie 2020, aduce noi schimbări pentru Tigrii, care dacă reușesc să-și țină în frâu emoțiile pot ajunge alături de persoana alături de care pot trăi întreaga viață.

În astrologia chinezească, anul 2020 este anul Șobolanului, care dacă este parcurs cu atenție poate fi un an plin de realizări și bucurii. Depinde foarte mult de nativii acestei zodii dacă vor avea parte de ceea ce le rezervă horoscopul.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru joi, 26 iunie 2020

Șobolan

Azi poate fi o zi cu aspect favorabil la serviciu. Toată atenția ta se concentrează pe proiecte care la sfârșitul zilei pot fi răsplătite cu laude din partea șefilor.

Bivol

Un apel necunoscut îți aduce vești despre o persoană de care nu mai știai nimic. Cineva îți face o surpriză care te surprinde. Încearcă să stai pe acasă, poate îți vine vreun colet sau primești ceva.

ADVERTISEMENT

Tigru

Dacă te uiți mai bine, azi vei vedea o persoană care te va face să zâmbești mult timp. Jumătatea ta. Atenție mare la ce spui, să nu o sperii, pentru că cine știe când mai ajunge în anturajul tău. Păstrează un echilibru în conversații.

Iepure

Iepurii pot fi tranșanți azi, poate asta și în contextul în care nu mai au răbdare cu cei din jur de când cu pandemia. Izolarea te-a făcut să îți pierzi cumpătul ușor, însă vezi că nu toată lumea poate să-ți digere toanele.

ADVERTISEMENT

Dragon

Drumuri lungi după acte, după diplome sau chiar facturi de plătit. Azi e cert o zi în care ieși din casă pentru a rezolva mai multe aspecte de ordin administrativ.

Șarpe

Nu-ți place să te trezești de dimineață, mai ales că te-ai învățat să lenevești în perioada asta. Ești nevoit să mergi la birou pentru a rezolva chestiuni legate de proiectul în care ești implicat. Șefii îți cer explicații.

ADVERTISEMENT

Cal

O ceartă cu persoana iubită sau o persoană dragă. Fii mai empatic cu cei din jur, ai grijă ce spui și încearcă să rămâi consecvent. Vorba dulce mult aduce, așa că pune în aplicare tradiționala vorbă.

Capră / Oaie

Pentru tine poate fi o zi care să îți aducă noi satisfacții. Un meci de tenis, un campion sau un hobby pe care nu l-ai mai făcut de multă vreme. Cert este că îți vei îndrepta toată energia către acest domeniu neatins de ceva vreme.

Maimuță

Proiecte mai vechi neplătite sau o colaborare de care ai uitat și pentru care nu ai fost plătit, de acolo vin niște bani. Cert este că astăzi ar trebui să încasezi niște bani pe care nu-i așteptai. Te gândești la o vacanță, mai ales că acum ai cu ce să-ți plătești concediul.

Cocoș

Pierzi niște bani, dar îi recuperezi din altă parte. Cheltuielile îți dau bătăi de cap, pentru că astăzi ai instinctul de a scoate mai mulți bani pentru cumpărături, iar seara să-ți dai seama că ai fi putut să nu cumperi atât de multe lucruri.

Câine

Un prieten te scoate la o cafea, îți face griji pentru tine, pentru că refuzi să mai intri în contact cu cei din jur. Bucură-te de soare și viață! N-ar strica să fii mai pozitiv

Mistreț

Azi, planetele s-au liniat în favoarea ta. Te afli într-o stare de spirt bună și așa vei continua toată ziua. Bagă un bilet la loto, cine știe când te paște norocul!

ADVERTISEMENT