Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 28 august 2020. Bivolii vor avea o zi cu mare încărcătură emoțională

27.08.2020 | 13:26
Zodiac chinezesc pentru vineri 28 august 2020 Bivolii vor avea o zi cu mare incarcatura emotionala
ADVERTISEMENT

Fanatik îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de vineri, 28 august 2020, iar veștile sunt cât se poate de bune pentru unii nativi. Bivolii, însă, vor simți o presiune emoțională foarte puternică.

Relațiile amoroase sunt ușor tensionate, dar pentru că tot vine weekendul, poate încercați să vă rezolvați din probleme. Nu ar strica puțin timp petrecut în doi în aer liber.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Iepure, să știi că vei avea un câștig financiar pe care îl așteptai demult, iar Maimuțele pregătesc o mutare decisivă. Cum va arăta ziua pentru toate semnele zodiacale.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 28 august 2020

Șobolan

Vă cam pierdeți cumpătul și ridicați tonul fără motiv, pentru că nu stai cel mai bine la capitolul răbdare. Îți lipsește ceva pentru a avea o discuție constructivă în care toți să-și expună punctul de vedere, iar nervii pun stăpânire pe tine.

ADVERTISEMENT

Bivol

Fiecare încercare de a te face auzit sau înțeles este eșuată. Nu reușești să comunci ceea ce vrei cu adevărat. De aceea, ceilalți își vor descărca nervii pe tine, iar tu nu o să știi de unde și de ce. Emoțiile te vor copleși.

Tigru

Ești un om corect și responsabil care-şi îndeplineşte întotdeauna legămintele, dar acum e posibil să nu fie tocmai uşor pentru tine să duci la capăt ce ai promis. De aceea este posibil să fii dur criticat de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Iepure

Se anunță un câștig. Posibil să fii recompensat pentru efortul depus în ultimele săptămâni. Te bucuri de încă o misiune îndeplinită, meriţi felicitări, nu doar remunerația financiară.

Dragon

Pui multă pasiune într-un proiect nou şi vei primi şi din partea celorlalţi participanţi suficiente semnale de încredere şi de susţinere, care te vor stimula să mergi mai departe. Nu ești singur în acest mare scop. Vei fi susținut.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Apar multe cheltuieli mărunte și, una câte una,  în final, dau o cifră mare. Nu t încânta de micile cheltuieli care ți se pare nesemnificative. Trebuie să-ți administrezi cu grijă resursele financiare, dar fii optimist că vin şi vremuri mai bune.

Cal

Acţiunea la care îți aduci contribuţia are şi o faţă nevăzută care va ieşi într-o zi la iveală. Știi că există, dar preferi să o păstrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva să-ți taie elanul care te cuprinde acum.

Capră/Oaie

Va veni o vreme în care vei recunoaşte public ceea ce acum ţii ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur că pentru orice succes există şi un preţ de plătit, dar nu spune încă ni-mănui care este, să nu influenţeze finalul!

Maimuță

Reuşești să intervii la timp într-o situaţie din care ai putea avea mult de pierdut, poate chiar din propriile greşeli. Altădată ai fi fost mult mai panicat şi mai slab, dar acum reușești să descoperi soluția la timp.

Cocoș

Datorită spontaneităţii de care dai dovadă, dar mai ales datorită cumpătării cu care intervii salvator în această situaţie, vei scăpa nevătămat, ca prin urechile acului, de o primejdie. Mulțumește Divinității pentru asta.

Câine

E posibil să începi o nouă școală a vieții, pentru că îți dai seama că etapele parcurse anterior nu au fost cele mai adecvate, deci nu renunța să îți pui întrebări existențiale. Găsește cursul, cartea, profesorul, mentorul potrivit care să te lumineze.

Mistreț

Azi, ai libertate deplină de decizie şi de mişcare! Nu asculta de nimeni, nici măcar de cei care chiar deţin frâiele puterii în privinţa ta pentru că dispui de toate resursele necesare pentru a arăta ce poţi, ce ştii, cine ești şi cum vei ajunge la succes prin forţe proprii.

ADVERTISEMENT