Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 28 iunie 2024. Șerpii vor fi extrem de invidioși

Zodiac chinezesc. Predicțiile astrologilor pentru ziua de vineri, 28 iunie 2024. Din ce motiv Șerpii vor fi foarte invidioși.
27.06.2024 | 17:25
Zodiac chinezesc pentru vineri 28 iunie 2024 Serpii vor fi extrem de invidiosi
Predicțiile astrologilor pentru nativii zodiacului chinezesc. Sursa foto: Ultimate Kilimanjaro
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc. Află horoscopul pentru vineri, 28 iunie 2024. Șerpii vor fi extrem de invidioși, iar Mistreții vor fi bântuiți de trecut, sunt o parte dintre predicții. Astrologii au vești foarte importante pentru fiecare nativ în parte.

Zodiac chinezesc pentru nativi, specific zilei de vineri, 28 iunie 2024

Șobolan

Șobolanii vor fi luați prin surprindere de partenerul de cuplu. Acesta îi va face o surpriză uriașă, iar Șobolanii nu vor ști cum să reacționeze. Vor ajunge la concluzia că au făcut, într-adevăr, o alegere potrivită.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolul va fi foarte uimit de ceea ce va face la un examen. Se va simți debusolat la început, dar în cele din urmă va reuși să dea de rost problemei. În cele din urmă, totul se va încheia foarte bine.

Tigru

Tigrul va avea o revedere emoționantă la final de săptămână. O persoană din trecut va apărea în calea lui și se va lăsa cu lacrimi și cu îmbrățișări. Nu în ultimul rând se va lăsa și cu depănare de povești la cafea.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va fi tras la răspundere la locul de muncă. Va exista o problemă pe care o va crea chiar el, dar dacă își va păstra calmul totul se va putea rezolva mult mai rapid decât el ar crede, potrivit astrologilor.

Dragon

Dragonii vor fi atrași într-o capcană. Trebuie să aibă grijă la oamenii cu care interacționează pentru că mulți spun doar ceea ce ei vor să audă. Nu uitați să vă îndreptați bine atenția la ”prietenii” voștri.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șerpii vor fi extrem de invidioși. După ce vor participa la o competiție, una importantă, nu vor reuși să ridice marele premiu și se vor mustra ore în șir. Însă, să nu uite că Soarele apare pe strada oricui la un moment dat.

Cal

Calul va fi uimit de puterea pe care o va avea pentru îndeplinirea anumitor dorințe. Calul va dovedi că oricine poate face orice își dorește în viață, doar că este nevoie de ambiție. Calul o va lua de capăt.

ADVERTISEMENT

Oaie

Momente de înțelepciune pentru Oaie. Soarele va pătrunde pe zodia Racului, situație care va genera o schimbare cu Oaia. Aceasta va conștientiza unde a greșit și unde a procedat bine. Trebuie să acționeze neapărat pentru a repara anumite lucruri.

Maimuță

Maimuța se va lăsa sedusă. În calea sa se va ivi o persoană care o va cuceri printr-un simplu dialog. Maimuța va fi fermecată de-a dreptul, iar dacă are sentimente nu strică să acționeze și să facă primul pas.

Cocoș

Cocoșul se va simți puțin trist în prima parte a zilei. Ar putea avea un conflict cu o persoană apropiată, care îi va reproșa anumite lucruri legate de conduită. Îi va fi destul de greu Cocoșului să înțeleagă problema și nu este exclus să apară discuții.

Câine

Câinele va da uitării o poveste de dragoste și o va lua de la capăt. Se va simți invincibil și că nimic și nimeni nu-i poate sta în cale pentru îndeplinirea obiectivelor sale. Câinele va impresiona pe mulți.

Mistreț

Trecutul îi bâtuie pe  Mistreți. Chiar când aceștia credeau că o duc mai bine, fix atunci se vor ivi obstacole. Ceva din trecut îi va pune în dificultate. Mistreții nu trebuie să se piardă cu firea, ci să spună adevărul.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați