Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 29 ianuarie 2021. Schimbări radicale pentru Cocoș

28.01.2021 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru vineri 29 ianuarie 2021 Schimbari radicale pentru Cocos
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 29 ianuarie 2021, aduce schimbări importante în viețile nativilor și întâmplări care le vor schimba percepțiile asupra lucrurilor. 

Marii înțelepți din Orient sunt de părere că este nevoie de încredere și răbdare pentru ca nativii să poată trece cu bine peste provocările acestei zile.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduc e previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal. Află din rândurile de mai jos la ce trebuie să te aștepți.

Zodiac chinezesc: vineri, 29 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Ai multe responsabilități și nu știi cu ce să începi. Ia o gură de aer și încearcă să faci lucrurile pe rând, ca să nu te încurci și mai tare. Este important să-ți păstrezi stăpânirea de sine.

ADVERTISEMENT

Bivol

Te-ai gândit să faci o schimbare în viața personală, poate vrei să pleci din oraș sau să-ți cumperi o nouă locuință. Nimeni nu te poate opri să iei o decizie, dar asigură-te că este ceea ce îți dorești cu adevărat.

Tigru

Ți se pare că problemele nu se mai termină și nu știi ce să faci ca să menții lucrurile sub control. Cere ajutorul unei persoane apropiate, poate are mai multă experiență și îți poate oferia ajutor sau măcar un sfat util.

ADVERTISEMENT

Iepure

O întâmplare te dă peste cap încă din primele ore ale zilei. Chiar dacă nu ai o stare de spirit foarte bună, măcar îți vei schimba percepția asupra anumitor lucruri din viața ta, în timp ce altele continuă să iasă la iveală.

Dragon

Ai parte de reușite la locul de muncă și nimeni nu te poate opri să te ocupi de majoritatea treburilor. Asigură-te că îți iei pauzele necesare și nu promite mai mult decât poți realiza, de fapt.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Vrei să intri în vorbă cu o persoană pe care o placi și îți este teamă să faci primul pas. Ia-ți inima în dinți și inițiază o discuție, s-ar putea ca astrele să-ți aducă noroc în plan amoros.

Cal

Un conflict cu colegii de la locul de muncă te bulversează și nu te poți concentra la nimic. Încearcă să uiți de întâmplarea aceatsa, oricum va trece până la sfârșitul programului. Cere ajutorul cuiva dacă rămâi în urmă cu sarcinile.

Capră/ Oaie

Primești o veste bună din partea unui angajator și ești gata de un nou început în cariera ta. Urmează o perioadă cu multe schimbpri, dar vei reuși să treci cu bine prin ele dacă ai încredere în tine și în abilitățile tale.

Maimuță

Un conflict tulbură apele în cercul tău de prieteni și nu știi cui ar fi mai bine să-i ții partea. În această situație, cel mai bine ar fi să ai o atitudine imparțială, dacă nu vrei să fii luat în vizor.

Cocoș

Se schimbă multe lucruri în viața ta personală și începi să ai revelații despre anumite întâmplări și persoane apropiate. Trebuie să eviți stresul în această perioadă, ca să poți trece cu bine prin tot ce se întâmplă.

Câine

Renunță la orgoliu și împacă-te cu persoanele cu care ai conflicte vechi, este timpul să îngropați securea războiului și să fiți din nou din relații bune. Poate că și lor le este dor de tine.

Mistreț

Te gândești să începi o afacere pe cont propriu, pe lângă jobul tău actual, dar ia-ți toate informațiile de care ai nevoie. Asigură-te că ai timp și resurse pentru a-ți materializa proiectul.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română