Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 30 octombrie 2020. Vești bune pentru mai multe zodii

29.10.2020 | 12:04
Zodiac chinezesc pentru vineri 30 octombrie 2020 Vesti bune pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 30 octombrie 2020, prevestește o zi aflată sub semnul liniștii și al relaxării. Nativi se vor bucura de ultima zi de muncă din săptămână și se vor dovedi productivi, numai în ideea în care vor să scape de griji și să se bucure de timp liber.

Ziua vine cu vești pentru unii nativi, sunt schimbări de care vor avea parte în viitor și care au șansa să aducă neliniște sufletească sau îngrijorare cu privire la situația profesională.

ADVERTISEMENT

Mai pot să apară și diverse vizite primite de unele semne zodiacale sau deplasări pe care vor fi nevoiți să le facă. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru ultima zi muncitorească din această săptămână, pentru fiecare zodie în parte.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 30 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Vrei cu orice preț să termini ziua asta cât mai repede. Te grăbești să rezolvi toate treburile, să mai rămână cât mai puține pentru a doua parte a ei. Ești nerăbdător să te bucuri de timp liber și relaxare. Te așteaptă câțiva prieteni, pe seară, vor să petreceți câteva ore la un pahar de vorbă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Partenerul de viață vine cu o inițiativă care te sperie puțin. Vrea să vă mutați împreună sau să faceți un pas înainte în relația voastră, lucru la care nu te-ai gândit în profunzime până acum și te ia prin surprindere. O să urmeze o discuție serioasă despre planurile de viitor.

Tigru

Ai în plan o ieșire cu grupul de prieteni, dar nu prea îți dai seama unde ați putea să mergeți în situația de față. Până la urmă, cea mai bună idee ar fi să vă vedeți la domiciliul unuia dintre voi. Seara se lasă cu râsete și voie bună, iar weekend-ul debutează cum nu se putea mai bine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Perioada actuală tinde să îți creeze o stare de anxietate căreia nu prea îi faci față în unele zile. Ziua de astăzi pare să fie una dintre ele, gândurile negre nu îți dau pace. Partenerul de viață o să reușească să te mai scoată din starea de disconfort și îți induce ideea că ai putea să ceri un ajutor specializat pentru a depăși aceste momente.

Dragon

Ai de făcut niște drumuri. Au legătură cu o activitate pe care o plănuiești pentru sfârșitul de săptămână și care cere atenție la detalii și consum de energie. E o sărbătoare în familie, un eveniment important pentru unul dintre voi și motiv de veselie în casă, lucru care te face să duci treaba la bun sfârșit cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Apar unele câștiguri financiare care vin din surse paralele activității principale. Sunt proiecte sau colaborări pe care le ai de ceva vreme și de la care nu mai sperai să ai profit. Ești surprins într-un mod plăcut și tinzi să te entuziasmezi cu privire la aportul financiar pe care îl vor aduce și în viitor.

Cal

Ziua se dovedește extenuantă, ai mult de muncă și puțină energie. Faci tot ce e posibil să termini mai repede, iar acest lucru îți va reuși doar dacă vei cere ajutorul unor colegi sau părerile unor oameni experimentați în domeniu. Vei reuși să finalizezi treaba, dar oboseala își va spune cuvântul, iar, dacă aveai planuri pentru acestă seară, ele se vor amâna pentru sfârșitul de săptămână.

Capră/ Oaie

Faci ultimele pregătiri pentru excursia pe care o ai planificată pentru acest weekend. Sunt multe lucuri de care trebuie să te ocupi, dar gândul că vei evada din cotidian pentru două zile te face să dai dovadă de energie și entuziasm în a pune totul la punct.

Maimuță

Un confilct cu partenerul de viață, apărut la primele ore ale dimineții, tinde să-ți întunece existența pe tot parcusul zilei. Faci din țânțar armăsar și vei constata, la întoarcerea acasă, că persoana iubită nici nu-și mai amintește de discuțiile matinale pe care le-ați avut.

Cocoș

Crezi că cea mai bună soluție pentru a depăși ultimul hop din săptămâna asta e să te concentrezi pe ce ai e făcut și să te menții ocupat pentru a face timpul să treacă mai repede. E o idee care dă rezultate uimitoare și, la finalul zilei, ești surprins să vezi câte ai reușit să rezolvi.

Câine

Ziua vine încărcată cu tot felul de formalități. Trebuie să pui la punct niște documente sau să obții semnături pentru demararea unor lucrări. O să fii pus pe drumuri. Partea bună e că timpul va trece fără să îl simți și săptămâna se va încheia cu toate treburile puse la punct.

Mistreț

Sunt anunțate niște schimbări profesionale pentru viitorul apropiat, care au tendința să te îngrijoreze un pic. Treceți la munca de acasă sau programul vi se modifică semnificativ. Este doar temporară respectiva modificare și vei fi încurajat de apropiați să îmbrățișezi această schimbare și să vezi partea bună a lucrurilor.

ADVERTISEMENT