Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 4 decembrie 2020. Nativii au parte de surprize plăcute

03.12.2020 | 15:07
Zodiac chinezesc pentru vineri 4 decembrie 2020 Nativii au parte de surprize placute
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ultima zi lucrătoare din săptămână, vineri, 4 decembrie 2020, aduce evenimente pe placul zodiilor. Cei 12 nativi au parte de întâmplări frumoase și surprize plăcute. 

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru semne zodiacale este acela de a depăși tensiuni și conflictele, armonia ar trebui să se instaleze în sufletele și în inimile tuturor.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu previziunile detaliate pentru fiecare nativ în parte. Descoperă și tu ce se întâmplă cu aceștia.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 4 decembrie 2020, pentru toate zodiile

Șobolan

Ai parte de lucruri bune la locul de muncă, în schimb acasă s-ar putea să existe discuții contradictorii cu partenerul de viață pe tema banilor. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să remediezi situația.

ADVERTISEMENT

Bivol

Se anunță câteva obstacole, dar nu te teme, le vei trece cu fruntea sus pe toate. Demonstrezi încă o dată că ai tărie de caracter. Nu te lași tu învins așa ușor, indiferent despre ce e vorba.

Tigru

Noroc din punct de vedere financiar. Astrele sunt de partea ta, uite cum vin bani din urmă. Bucuria este mare, nu te grăbi să-i cheltui pe lucruri mărunte de care nu ai absolută nevoie.

ADVERTISEMENT

Iepure

Momente de neliniște în cuplu. Partenerul de viață este dezamăgit de tine, remediază situația până nu este prea târziu. Nu cred că ai vrea să pui capăt, ai investit prea multe sentimente.

Dragon

Surpriză de neuitat din partea persoanei iubite. Poate vă mutați împreună sau se anunță o mică petrecere de logodnă. Momentele sunt unice, numai bune de păstrat în ramă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Simți nevoia de liniște și înțelegere. Caut-o în compania persoanelor dragi. Spune tot ce te macină, ia-ți piatra de pe inimă. Familia te va asculta cu sufletul deschis, nu uita asta.

Cal

Ești sfătuit să fii mult mai atent la sănătate. Nu ar fi rău să te odihnești mai mult, încarcă-ți bateriile. Finalul de săptămână sigur te va găsi undeva la o aniversare sau în vacanță.

Capră / Oaie

S-ar putea să te trezești cu ceva probleme pe cap la serviciu. Ai tot amânat unele sarcini, iar acum cred că ai dat de belea. Nu te sfii să ceri o mână de ajutor. Fii rezonabil, singur nu termini toate proiectele.

Maimuță

Surprize incredibile, mai ales în a doua parte a zilei. Ești în centrul atenției și ești răsplătit ca la carte pentru bunătatea și dăruirea din ultima vreme.

Cocoș

Așteaptă-te la bani mulți în portofel. Fă-le loc, economisește-i pentru mașina sau casa de vis pe care le ai în plan. În curând se vor strânge suficienți pentru țelul tău măreț.

Câine

Nu ai parte de evenimente ieșite din comun, dar asta nu înseamnă că nu este o zi bună. Bucură-te de fiecare clipă, trăiește la intensitate maximă timpul cu oamenii dragi.

Mistreț

Șanse mari pentru un nou loc de muncă. Nu da cu piciorul acestei oportunități, s-ar putea să nu mai întâlnești alta similară. Nu este loc de regrete perioada asta.

ADVERTISEMENT