Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 4 septembrie 2020. Dragonii sunt creativi și plini de energie

03.09.2020 | 13:31
Zodiac chinezesc pentru vineri 4 septembrie 2020 Dragonii sunt creativi si plini de energie
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc de vineri, 4 septembrie, o zi plină de provocări, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Chiar dacă aștepți weekend-ul cu nerăbdare, nu te deranjează această situație, pentru că ai un proiect extrem de important.

Odată dus la bun sfârșit, nu uita să îți verifici conturile. Îți spunem doar că vei avea o surpriză cât se poate de plăcută. Și încă ceva: pregătește-te să dai uitării toate datoriile acumulate în ultimul timp.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Dragonului ai toate motivele să fii optimist și încrezător în forțele proprii. Încearcă să-ți impui ideile, pentru că sunt de-a dreptul geniale. Nu-i lua în seamă pe cei care vor să-ți pună bețe în roate.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de vineri, 4 septembrie

Șobolan

Ești dornic de cunoaştere şi expansiune. Nu ezita să împărtășești oricui îţi cere sprijinul. Știi cum se spune, binele făcut se întoarce înzecit.

ADVERTISEMENT

Bivol

Reușești să armonizezi parteneriatele în care eşti implicat, prin definirea mai clară a responsailităților. Dacă un prieten aflat la ananghie îți cere ajutorul nu ezita să i-l acorzi.

Tigru

Fii cu băgare de seamă astăzi, pentru că se ivesc cheltuieli neprevăzute provenind din taxe sau poate chiar amenzi. Dacă e cazul, apelează la cineva de încredere să îți acorde un împrumut. Nu poți amâna plata datoriilor.

ADVERTISEMENT

Iepure

În prima jumătate a zilei eşti foarte ocupat, ai multă treabă la serviciu, dar eşti foarte împrăştiat şi abia reuşeşti să te aduni şi să pui treburile în ordine. După amiază, este posibil un conflict deschis cu un şef (sau autoritate) care nu pare mulţumit de performanţele tale. Găseşti sprijinul, alinarea şi puterea de a continuă în braţele persoanei iubite sau alături de copii.

Dragon

Eşti foarte creativ şi plin de energie, chiar dacă nimeni în jur nu pare să îți împărtășească trăirile. Caută contextul potrivit pentru a pune toate aceste idei în aplicare. Vei vedea că succesul nu te ocoli în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Te trezești cu noaptea-n cap pentru a trebălui prin casă. În plus, reușești să rezolvi o problemă de familie cu sfaturi utile, venite la momentul potrivit. În altă ordine de idei, încearcă să eviți speculaţiile financiare şi achită obligaţiile la timp.

Cal

Simți că e o zi importantă și ai tendința să te grăbești. Păstrează-ți calmul, mai ales în trafic, altfel riști să provoci un accident.

Capră/Oaie

Acționezi cum îţi dictează inima şi cumperi acel lucru la care visai de luni întregi, chiar dacă nu e deloc ieftin. Grijă mare la serviciu, pentru că te poți trezi în mijlocul unui conflict, ca urmare a ceva ce ai spus sau a fost greşit interpretat.

Maimuță

Începi ziua în forţă, te concentrezi pe propriile dorințe și pe metodele prin care să le duci la îndeplinire. A venit momentul să te răsfeți așa cum se cuvine. Renunţă la impulsivitate, pentru că nu își mai are rostul.

Cocoș

Încerci să cauţi resursele necesare să duci la bun sfârșit un proiect dificil, deşi vitalitatea ta este destul de redusă. Mai bine amână-l sau roagă pe altcineva să se ocupe, dacă nu te simți în stare.

Câine

Ești în căutarea unor locuri retrase și liniştite. Astăzi preferi solitudinea, chiar dacă o astfel de atitudine nu îți este tocmai caracteristică.

Mistreț

Ai o întrevedere cu șeful și ești tentat să profiți de ocazie pentru a-ți spune oful. Fii diplomat, totuși, nu exagera cu pretenţiile. Un prieten drag îți cere sprijinul într-o situație dificilă, așa că nu ezita să i-l acorzi.

ADVERTISEMENT