Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 5 iulie 2024. Mistreții primesc un semn divin

Zodiac chinezesc. Află predicțiile pentru vineri, 5 iulie 2024. Semnul divin pe care îl vor primi Mistreții. Un moment foarte important.
04.07.2024 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 5 iulie 2024 Mistretii primesc un semn divin
Ce vești au astrologii pentru nativii zodiacului chinezesc. Sursa foto: The Qi
ADVERTISEMENT

Cum va fi finalul săptămânii pentru zodiile din horoscopul chinezesc. Acestea vor avea parte de clipe inedite, caracterizate de reușite și de lecții de învățat. Astrologii au și sfaturi foarte relevante pentru nativi.

Predicțiile zodiacului chinezesc pentru vineri, 5 iulie 2024

Șobolan

Un mic conflict în familie pentru Șobolani în ziua de vineri. Se prevăd altercații pe teme legate de acte, semnături, drumuri înainte și înapoi. O locuință sau o sumă lăsată moștenire va crea tensiune în rândul tuturor membrilor.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii vor privi cu invidie mare o persoană care a avut parte de o reușită enormă de curând. Bivolul se va frământa întreaga zi și va avea mustrări de conștiință. Se va autosabota continuu pe motiv că nu are parte de același succes.

Tigru

Tigrul va da lovitura în afaceri. Va fi o întreagă zi pe drumuri pentru a semna contracte și pentru a pune la punct toate legalitățile. Succesul îi este garantat în mod cert. Trebuie să aibă grijă de el.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele va primi o lecție cam dură din partea destinului, însă poate fi un indiciu al karmei. Unde a greșit în trecut încât fapta i s-a întors atât de brutal. Iepurele poate evita astfel de momente prin a face fapte bune.

Dragon

Dragonul pare că nu mai vede luminița de la capătul tunelului, aflându-se într-un impas. Nu trebuie să se comporte așa, căci Soarele va răsări pe strada lui curând și-i va schimba într-adevăr destinul în mai bine.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele are parte de o întâmplare pe care nu o va înțelege în ziua de joi, 4 iulie 2024. Foarte confuz și va căuta diferite răspunsuri. În cele din urmă, toate se vor rezolva și vă veți resemna cu întreaga situație.

Cal

Calul va face o schimbare a stilului de viață. Puțini s-ar fi așteptat să-l vadă alergând de la primele ore ale unei zile, să meargă și la sală și să aibă un meniu diversificat, adaptat celor care vor să piardă din greutate

ADVERTISEMENT

Capră

Capra va da uitării toți oamenii care i-au greșit. Vrea să facă pace cu aceștia și să nu-și mai amintească de modul cum au tratat-o. Capra va da dovadă de mare înțelepciune și de puterea de a te schimba dacă dorești.

Maimuță

Maimuța se va îndrăgosti în mod neașteptat. În calea ei se va ivi o persoană cu care va dialoga pentru câteva minute, dar suficiente cât să-i bată inima puternic. Fluturi în stomac și dragostea va pluti în aer.

Cocoș

Cocoșii vor fi greu de convins pentru a face o schimbare mare în viața lor. Par că sunt mulțumiți strict cu ceea ce au, însă nu le este de ajuns pentru a-și atinge țelul mult visat. Cocoșii ar face bine să accepte noul capitol din viața sa.

Câine

Nu mai stați și așteptați ca să beneficiați de ceva miraculos, încât să vi se schimbe viața în bine. Aveți nevoie de un impuls, pe care îl veți găsi doar în voi înșivă. Nimeni din jur nu are cum să vă ajute, dacă nu o faceți voi mai întâi.

Mistreț

Un semn divin veți primi în mod neașteptat. Veți fi foarte debusolați la început, dar în cele din urmă veți afla care este scopul acestei întâmplări. Urmează schimbări în viață extrem de utile, cu impact și pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. Deputatul social democrat a demisionat....
Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. Deputatul social democrat a demisionat. Update
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a...
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a dat în judecată