Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 5 iunie 2020. Șerpii și Iepurii au stări confuze

04.06.2020 | 12:52
Zodiac chinezesc pentru vineri 5 iunie 2020 Serpii si Iepurii au stari confuze
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel de vineri, 5 iunie 2020, Șerpii și Iepurii se vor confrunta cu tot felul de stări confuze, unele care îi vor determina să acționeze în mod bizar.

Zodiac chinezesc pentru 5 iunie 2020

Dragonii se vor confrunta cu tot felul de reproșuri din partea membrilor familiei și vor fi nevoiți să răspundă fiecărei nemulțumiri fără să se mai ascundă după deget.

ADVERTISEMENT

Iepurii și Șerpii au oarecum un destin comun pe 5 iunie. Amândoi vor fi extrem de confuzi și vor avea tot felul de senzații de deja-vu, fapt care îi va determina să mediteze mai mult, să verifice anumite lucruri pe care le-au uitat, să ia decizii cruciale pentru liniștea lor.

Maimuțele au o zi liniștită. Nu se prevăd evenimente majore, ba chiar se poate spune că se vor plictisi.

ADVERTISEMENT

Bivolii vor fi în lumea lor, Câinii încep să muște pentru a se apăra

Șobolanii vor încheia un contract important care le dă mari speranțe din punct de vedere financiar.

Oile din zodiacul chinezesc primesc tot felul de cadouri și declarații de dragoste de la necunoscuți.

ADVERTISEMENT

Tigrii se pun pe treabă. Își dau seama că nu mai pot amâna anumite decizii, oricât de mult s-ar crede imbatabili și mereu victorioși. Viața le dă peste nas și îi face mai responsabili.

Cocoșii renunță la anumite vicii și sunt deciși să își schimbe complet stilul de viață. Au parte de încurajări în acest sens.

ADVERTISEMENT

Mistreții își concentrează atenția asupra muncii și nu au chef de taclale. Nu sunt tocmai în apele lor și fac urât dacă mai ascultă dramele prietenilor.

Caii sunt dispuși să facă tot felul de concesii în cuplu. Persoana iubită le temperează pornirile și îi fac destul de capabili să accepte anumite compromisuri.

Câinii duc niște lupte noi pentru teritoriul lor. Simt că anumite persoane le invadează spațiul intim și sunt dispuși ca de data asta să muște, nu doar să latre.

Bivolii au parte de o zi relaxantă, o zi în care vor face toate lucrurile pe care le-au amânat. Se vor simți în lumea lor.

ADVERTISEMENT