Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 5 martie 2021. Dragonul are probleme la locul de muncă

04.03.2021 | 15:17
Zodiac chinezesc pentru vineri 5 martie 2021 Dragonul are probleme la locul de munca
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc de vineri, 5 martie o zi în care s-ar putea să ai probleme la locul de muncă, mai ales dacă ești născut sub semnul Calului.

Nu de alta, dar gândul îți zboară deja la weekend și ești tentat să neglijezi sarcinile date de șefi. Te sfătuim să-ți revii și să ai puțină răbdare până spre seară, când vei avea parte de o surpriză. Nu îți spunem mai multe, trebuie să afli singur despre ce e vorba.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Maimuței? Amână pentru săptămână viitoare întâlnirile cu prietenii sau discuțiile legate de afaceri, pentru că există riscul să iei decizii greșite.

Zodiac chinezesc pentru ziua de vineri, 5 martie

Șobolan

Te bate gândul să începi activități noi, dar nu e momentul potrivit, pentru că îți lipseşte simţul practic. Evită și inițiativele la locul de muncă, dacă nu vrei să ai probleme.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești puţin confuz încă de la primele ore ale dimineții și s-ar putea să nu te faci înțeles prea ușor din această cauză. Încearcă să-ți pui ordine în gânduri înainte de a lua o decizie importantă.

Tigru

Deși te simți în formă, s-ar putea să constați, paradoxal, că nu prea ai spor. Sfatul nostru e să nu forțezi lucrurile, dacă nu vrei să provoci discuții aprinse cu rudele sau colegii de muncă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Primești bani de la o rudă îndepărtată şi ești tentat să-ți faci o groază de planuri, dar nu ar trebui să te pripești, pentru că îți lipseşte simţul practic şi s-ar putea să suferi un eşec. Îți recomandăm să te consulți cu partenerul de viaţă înainte de a lua vreo decizie în acest sens.

Dragon

Dimineaţa s-ar putea să ai probleme la serviciu dacă nu reuşești să te concentrezi. Mai ai răbdare până spre seară și apoi te vei putea gândi liniștit la weekend. În plus, persoana iubită ți-a pregătit o surpriză extrem de plăcută.

ADVERTISEMENT

Șarpe

În prima parte a zilei ești binedispus, dar nu trebuie să-ți asumi riscuri, pentru că nu vei avea sorți de izbândă. Acordă atenție și semnalelor pe care ți le dă corpul, dacă nu vrei să ai probleme de sănătate.

Cal

Ai planuri mari, în special când vine vorba de partea financiară, dar nu reușești cu niciun chip să obții avantajele pe care le țintești. Poate ar trebui să ai puțin răbdare. Oricât ai încerca să forțezi lucrurile, toate vin la timpul lor.

Capră/Oaie

Ești foarte sensibil la primele ore ale dimineții şi pare că nimic nu îți convine. Fă tot ce poți să ieși din această stare, dacă nu vrei să ai probleme în relațiile cu cei din jur.

Maimuță

Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri, pentru că nu prea ai chef de vorbă. Amână cumpărăturile şi investiţiile, dacă nu vrei să iei decizii inspirate. Partea bună e că relația cu persoana iubită traversează o perioadă de armonie.

Cocoș

Încearcă să nu îți asumi prea multe responsabilităţi, pentru că nimeni nu îți iese. Ești cu gândul la weekend și, oricât ai încerca, sarcinile de serviciu nu te mai preocupă.

Mistreț

Se anunță o zi mai puțin favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor, așa că încearcă să le amâni! În schimb, relaţiile sentimentale îți oferă mari satisfacţii.

ADVERTISEMENT