Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 9 aprilie 2021. Bivolul simte o conexiune specială cu un prieten

08.04.2021 | 12:44
Zodiac chinezesc pentru vineri 9 aprilie 2021 Bivolul simte o conexiune speciala cu un prieten
Zodiac chinezesc pentru duminică, 30 mai 2021. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 9 aprilie 2021, se învârte în jurul relațiilor de orice fel. Sfaturile, sprijinul și aprecierea celor din jur îi ajută pe cei 12 nativi să aibă încredere în ei și să evolueze frumos. 

Marii înțelepți din Orient sunt de părere că unele zodii au mare nevoie să fie înțelese sau ascultate de cineva. E o zi în care semnele zodiacale își deschid sufletul pentru a mărturisi tot ce le supără perioada asta, acasă sau la muncă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ultima zi lucrătoare din săptămână aduce lucruri frumoase și din punct de vedere profesional și financiar. Multe se clarifică, în felul acesta nativii reușind să treacă la nivelul următor al vieții lor.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 9 aprilie 2021, de la nativ la nativ

Șobolan

S-ar putea să fii luat de val din punct de vedere amoros. Ai grijă de cine te îndrăgostești, nu vrei să suferi din nou din dragoste. Încearcă să nu pui prea mult suflet.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai o conexiune specială cu un amic din cercul de prieteni. Îndrăznește, pune piciorul în prag și spune-i verde în față tot ce simți. Nu are de unde să ghicească ce sentimente ai.

Tigru

Simți nevoia să fii salvat, să ieși la liman, dar îți este teamă să ceri ajutorul. Dacă nu accepți că sfaturile te vor ajuta, vei rămâne în aceeași situație multă vreme de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Iepure

Clarifică semnele de întrebare pe care le ai legat de muncă și apoi decide. Gândește-te bine ce vrei să faci în continuare, poate mai poți salva ceva.

Dragon

Fă orice-ți stă în putere pentru a duce la capăt planurile și ideile din agendă. Sunt lucruri interesante care te pot propulsa în carieră, ai mai multă ambiție și tu.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Se anunță o veste bună legat de datorii și cheltuieli. Primești aprobarea de la bancă, poate nu ar strica să păstrezi ceva bani și pentru o vacanță, măcar de câteva zile.

Cal

Renunță la impulsivitate și comunică deschis. Vorbește sincer despre tot ce te macină indiferent cine stă în fața ta. Ai mai multă încredere în tine.

Capră

Discuțiile cu oamenii nepotriviți îți pot strica starea de bine. Fii mai rezervat și nu le da apă la moară celor cu care intri în contact. Fii stăpân pe tine.

Maimuță

Vrei cu orice preț să-ți impui punctul de vedere, dar asta ar putea strica unele relații profesionale. Vezi ce este mai important în clipa de față.

Cocoș

Refuzi toate propunerile pe care le primești. Riști să ajungi un singuratic, să nu mai auzi deloc telefonul sunând. Nu cred că vrei să ajungi într-o asemenea ipostază.

Câine

Ești absorbit de discuțiile cu o persoană apropiată, care te face să uiți de micile probleme. Dă-ți voie să visezi, nu este interzis să plutești pe un norișor roz.

Mistreț

Te bucuri de sprijinul și sfaturile celui de lângă tine. Partenerul de viață te susține să pornești pe un drum nou din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT