Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 9 octombrie 2020. Câinele primește vești foarte bune

08.10.2020 | 12:30
Zodiac chinezesc pentru vineri 9 octombrie 2020 Cainele primeste vesti foarte bune
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc de vineri le aduce nativilor Câine vești foarte bune. Ar putea avea un succes nesperat în plan financiar, fiind vorba de o reușită pe care o visau de multă vreme.

Marii înțelepți din Orient aduc vești foarte bune, legate și de planul amoros al acestei zodii. Chiar dacă este considerată o zodie mereu optimistă și acești nativi au simțit cum răbdarea le este pusă la mare încercare în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile generale pentru ziua de 9 octombrie 2020, când se vor derula întâlniri benefice pentru majoritatea zodiilor.

Zodiacul chinezesc de vineri, 9 octombrie, aduce vești excelente pentru nativul Câine

Bivol

Nativul Bivol are de partea lui mai multe întâlniri amoroase înscrise în destin. Va face tot posibilul să se concentreze și pe partea de afaceri pentru a putea să își pună finanțele în ordine, în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor descoperi că se simt mai agitați ca de obicei, dar nu trebuie să se îngrijoreze prea tare. Dacă este vreun aspect al vieții lor care îi neliniștește ar fi cazul să abordeze o discuție foarte sinceră și deschisă cu partenerul lor de viață.

Iepure

Nativul Iepure are soluția ideală pentru a combate stresul cotidian. De aceea ar putea începe să practice un sport, fie câteva activități relaxante în aer liber care le fac foarte mare plăcere.

ADVERTISEMENT

Dragon

Pentru Dragoni această perioadă înseamnă și un nou capitol al vieții pe care îl pot începe cu foarte multă încredere. Ar putea fi mai sensibili decât de obicei, dar nu este cazul să se îngrijoreze în privința sentimentelor avute în această perioadă.

Șarpe

Șarpele nu trebuie să se ferească să ceară sfaturile unui profesionist în orice problemă întâmpinată, mai ales în cele de ordin medical. Dacă resimt o oboseală ceva mai mare ca de obicei, mai ales dimineața e cazul să consulte mai multe variante prin care pot rezolva acest impediment.

ADVERTISEMENT

Cal

Nativul Cal are de învățat o lecție foarte importantă în aceste vremuri. Ar putea avea de așteptat mai mult decât sperau pentru un răspuns, de aceea vor trebui să dea dovadă de mai multă răbdare.

Capră / Oaie

Nativul Capră / Oaie pare să traverseze o etapă financiară ceva mai dificilă, dar lucurile se vor îmbunătăți în următoarea perioadă. Vor face în așa fel încât să poată să se ocupe inclusiv de economiile lor mai bine.

Maimuță

Maimuțele dau dovadă că apropiații se pot baza pe ajutorul lor, de aceea îl oferă fără să stea pe gânduri atunci când consideră că a sosit momentul să se implice ceva mai mult.

Cocoș

Cocoșii au de realizat mai multe operațiuni financiare pe care le consideră inițial prea complicate. Dacă își vor pune mintea la contribuție vor realiza că nu este nimic în defavoarea lor, ba din contră, vor putea excela la locul de muncă.

Câine

Câinele poate primi un ajutor bănesc pe care nu-l vedeau sub nicio formă îndreptându-se spre ei, mai ales acum. Vor putea face câteva planuri cu banii primiți, prin care să își ajute și apropiații.

Mistreț

Mistreții se pot trezi în centrul unui conflict din familia lor, dar vor putea remedia orice situație cu multă dipolomație. Nu trebuie să treacă de partea niciunui apropiat, pentru că lucrurile se pot agrava.

ADVERTISEMENT