ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 1-2 mai 2021. Nativul Iepure pleacă departe de agitația cotidiană

Autor: Alexa Serdan | 30.04.2021 | 13:03
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 1-2 mai 2021. Nativul Iepure pleacă departe de agitația cotidiană
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 1-2 mai 2021. Nativul Iepure pleacă departe de agitația cotidiană. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 1-2 mai 2021 aduce două zile pe placul nativilor, care se distrează, fac tot ce le trece prin minte și se plimbă, în natură, departe de agitația cotidiană. 

ADVERTISEMENT

Finalul de săptămână este perfect pentru a-și pune ordine în gânduri sau pentru a se axa mai mult pe planurile de viitor. Nu strică să-și revizuiască comportamentul față de unele persoane din viețile lor.

Previziunile complete pentru fiecare zodie la rând sunt dezvăluite de FANATIK mai jos. Află și tu care sunt evenimentele remarcabile pentru perioada imediat următoare.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 1-2 mai 2021, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Finalul de săptămână este numai bun pentru planificări și contacte sociale. Profită de vremea frumoasă și ieși din casă, socializează cât mai mult, numai așa poți lega cele mai frumoase prietenii.

ADVERTISEMENT

Bivol

Poți scăpa de starea de oboseală și irascibilitate dacă reușești să te odihnești. Relaxează-te și încarcă-ți bateriile, nu trebuie decât să te bucuri de timpul liber.

Tigru

O abordare pozitivă a lucrurilor te poate ajuta să descoperi noi surse de venit. Discută deschis despre planurile tale și vei găsi mult mai ușor persoane care să te susțină.

Iepure

Weekend-ul acesta fă-ți bagajele și pleacă departe de agitația orașului. Este o perioadă frumoasă în care poți descoperi locuri noi din țară sau de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ai parte de idei creative și te bucuri de o imaginație bogată, totul este să pui în aplicare ce-ți trece prin minte. Nu mai aștepta momentul potrivit, ia atitudine acum.

Șarpe

Nu este o perioadă tocmai ideală pentru a lua decizii în plan sentimental. Amâna lucrurile importante pentru o altă dată, când poți discuta sincer despre tot ce simți.

ADVERTISEMENT

Cal

Certuri mici cu persoana iubită. Ai grijă să nu se transforme într-un război din care să nu mai știi cum să ieși. Fii atent la vorbele pe care le scoți pe gură.

Capră

Revizuiește-ți relațiile cu cei din jur. Profită de aceste zile libere pentru a relua unele legături sau pentru a te împăca cu oameni cărora le-ai greșit cândva.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Abilitatea de a prevede ce se întâmplă în viitor te poate ajuta în viața personală. Totul este să fii atent și la oamenii din jur, nu ai vrea să-i rănești cumva.

Cocoș

Posibilă încheiere a unei povești de dragoste. Nu trebuie să stai supărat și vezi unde ai greșit, nu s-a terminat totul numai din cauza celuilalt.

Câine

Energie, vitalitate și gânduri bune, așa arată aceste două zile pentru tine. Nu stai locului deloc și te plimbi acolo unde te duc picioarele.

ADVERTISEMENT

Mistreț

Responsabilitatea nu mai trebuie lăsată pe ultimul loc. Asumă-ți faptele și vorbele, e cazul să te comporți ca o persoană matură.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!