Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 10-11 aprilie 2021. Iepurii au idei originale

09.04.2021 | 16:27
Zodiac chinezesc pentru weekendul 1011 aprilie 2021 Iepurii au idei originale
ADVERTISEMENT

Weekend-ul 10-11 aprilie îți aduce liniștea după care tânjești de atâta amar de vreme, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Iepurelui. E momentul ideal să te retragi într-un loc pustiu – eventual alături de persoana iubită – și să scapi de stresul acumulat într-o săptămână de muncă.

Unde mai pui că ai idei originale, numai bune de pus în aplicare când revii la locul de muncă. Dacă apar unele probleme financiare, tot ce trebuie să faci e să-ți păstrezi calmul. Se vor rezolva de la sine.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Maimuței? Ei bine, te așteaptă un sfârșit de săptămână favorabil realizărilor deosebite pe plan social şi financiar. Ba chiar există posibilitatea să pleci într-o scurtă călătorie.

Astrele zodiacului chinezesc îți spun ce provocări te așteaptă în weekend-ul 10-11 aprilie

Șobolan

Chiar dacă e weekend și ai prefera o activitate ceva mai relaxantă, trebuie să te concentezi asupra treburilor casnice. Vestea bună e că reușești să rezolvi o problemă dificilă bazându-te pe intuiție.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești într-o formă intelectuală de zile mari și ar trebuie să profiți din plin. Ascultă cu atenție ce au de spus membrii familiei și nu ezita să le sari în ajutor dacă au nevoie de sfaturi!

Tigru

Dacă te bate gândul să intri într-o afacere sau să-ți faci planuri cu privire la o investiţie pe termen lung, ar fi indicat să treci la fapte. Nu de alta, dar toate premisele sunt favorabile și ai parte de susținerea necondiționată a persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Iepure

Se ivește ocazia să pleci într-o călătorie alături de persoana iubită, așa că nu refuza! Oricât ar fi de importante proiectele pe care ți-ai propus să le duci la bun sfârșit, nu trebuie să neglijezi odihna.

Dragon

Te așteaptă un weekend ideal pentru activităţi noi, mai ales în casă, dar nu uita să termini ce ai început. Capacitatea de comunicare este excelentă şi te ajută să legi prietenii, dacă e cazul.

ADVERTISEMENT

Șarpe

S-ar putea ca dificultăţile din relaţiile parteneriale să-ți afecteze serios randamentul intelectual, așa că evită deciziile importante. Dacă reușești să te concentrezi, totuși, poți obține chiar și niște câştiguri financiare.

Cal

Weekend-ul îți aduce o nouă șansă de afirmare pe plan social. De asemenea, sunt favorizate studiile şi călătoriile. Ar trebui să te exprimi clar faţă de partenerul de viaţă, dacă nu vrei să te înțeleagă greșit.

Capră/Oaie

Dai dovadă de un excelent simț practic și poți demara cu încredere o afacere profitabilă. S-ar putea chiar ca un prieten să-ți propună o colaborare pe termen lung, dar gândește-te bine înainte să-i dai răspunsul final!

Maimuță

Urmează un weekend ideal pentru realizări deosebite pe plan social şi financiar. Ba chiar ți se oferă ocazia să pleci într-o călătorie alături de persoana iubită. Nu refuza!

Cocoș

Parcurgi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere și ești într-o formă de zile mari În plus, ai ocazia să obții câştiguri financiare nesperate şi să te afirmi în societate.

Câine

Ai ocazia să rezolvi probleme ce ţin de viaţa particulară. Dacă membrii familiei au probleme, nu ezita să le sari în ajutor! Te așteaptă un weekend bun pentru discuţii pe plan profesional.

Mistreț

Reușești să rezolvi probleme financiare care te frământă încă de la începutul săptămânii trecute. În plus, s-ar putea să ți se propună o afacere profitabilă și ar trebui să accepți. Asta dacă vrei să te redresezi financiar.

ADVERTISEMENT