Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 14 – 15 august 2021. Iepurele este măcinat de probleme vechi

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 14 — 15 august 2021. Vezi care sunt previziunile marilor înțelepți din Orient pentru acest sfârșit de săptămână.
14.08.2021 | 10:00
Zodiac chinezesc pentru weekendul 14  15 august 2021 Iepurele este macinat de probleme vechi
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 14 – 15 august 2021. Află care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Zodiac chinezesc: weekend-ul 14 – 15 august 2021, pentru fiecare zodie

Șobolan

Surprize în plan sentimental. Petreci timp cu o persoană cu care te înțelegi foarte bine și sunt șanse mari să aveți o relație cât mai curând, pentru că lucrurile merg bine între voi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai nevoie să ieși din rutină și să încerci noi activități. E momentul perfect să pleci în deplasare alături de câteva persoane apropiate sau să-ți ocupi timpul cu lucruri noi, pe care nu le-ai mai făcut până acum.

Tigru

Ai multe lucruri de rezolvat, dar alegi să te relaxezi și să uiți de toate, cel puțin pentru moment. Nu mai suporți rutina și vrei să evadezi, să face și alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Iepure

Câteva probleme mai vechi nu-ți dau pace nici acum și faci tot posibilul să le rezolvi pentru totdeauna. Nu mai vrei să te bulverseze și pe viitor. Poate ceri ajutorul cuiva pentru a rezolva problemele.

Dragon

Trebuie să ai mai multă grijă de tine și să te relaxezi în acest sfârșit de săptămână. Ai avut o perioadă încărcată și e mai bine să-ți iei gândul de la treburi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Te așteaptă vești bune în plan personal. O persoană are sentimente pentru tine și tu simți la fel, așa că ați putea începe o relație cât mai curând. Profită de aceste momente și bucură-te de jumătatea ta.

Cal

Pleci într-o deplasare alături de familie sau de persoana iubită și te bucuri de timpul liber pe care îl ai la dispoziție. Sunt șanse mari să primești o veste bună de la cineva apropiat.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Încerci să te concentrezi și pe alte activități, nu doar pe muncă. Ai nevoie să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională ca să eviți problemele de orice fel.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Ai nevoie de mai mulți bani și începi o activitate care să te ajute să-ți sporești veniturile. Nu știi dacă timpul îți permite să te ocupi de două lucruri în același timp, așa că apelezi la ajutorul cuiva.

Cocoș

Vrei să faci câteva schimbări în viața ta, fie că este vorba de viața personală sau locul de muncă. Ți se pare că unele lucruri nu mai merg așa cum ar trebui și ești gata să iei măsuri.

Câine

Nu te descurci cu toate sarcinile pe care le ai de făcut, dar încerci să te concentrezi. Poate o pauză este necesară ca să te poți odihni și să reîncepi treburile cu forțe proaspete.

Mistreț

Ai parte de numeroase surprize din partea persoanelor dragi. Te bucuri de timpul petrecut alături de familie și persoana iubită, mai ales că ai avut mult de lucru în ultima vreme.