Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 15-16 august 2020. Unii nativi au parte de clipe frumoase în familie

14.08.2020 | 15:53
Zodiac chinezesc pentru weekendul 1516 august 2020 Unii nativi au parte de clipe frumoase in familie
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 15 – 16 august 2020 vine cu timp liber, momente petrecute în sânul familiei sau alături de prieteni, dar și deplasări în scop personal. Unii nativi aleg să meargă pe litoral, în timp ce alții se gândesc la o zonă mai retrasă, la munte.

Totodată, marii înțelepți din Orient susțin că nu este o perioadă bună pentru investiții, afaceri sau cheltuieli mari. Semnele zodiacale ar fi bine să amâne deciziile importante pentru săptămâna viitoare, acum trebuie doar să se bucure de libertate și distracție.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi ai zodiacului chinezesc. FANATIK îți aduce numaidecât evenimentele de care vor avea parte aceștia, afle-le și tu, nu mai sta pe gânduri!

Zodiac chinezesc de weekend: 15 – 16 august 2020, pentru toate zodiile

Șobolan

Weekend-ul acesta este făcut pentru idei și planuri de viitor. Faci cum faci și te așezi la birou unde mai adaugi câteva ceva la visul tău. Ai gânduri mărețe, ar fi bine să le ții pentru tine până când ajung realitate.

ADVERTISEMENT

Bivol

Zilele astea sunt rezervate iubirii și timpului petrecut în compania persoanei iubite. Nu ați mai fost de mult doar voi doi, dați o fugă până la malul mării. Bucurați-vă de soare, plajă și distracție.

Tigru

Construiește pas cu pas ceea ce vrei să realizezi, nu este cazul să te grăbești. Riști să strici decât să faci ceva bun. Fii încrezător în forțele proprii, ambiția te va ajuta să ajungi departe.

ADVERTISEMENT

Iepure

Mintea îți zboară la muncă, dar bine că ai pe cineva care să te tragă de mânecă. Nu mai fă planuri pentru afaceri și colaborări, profită de timpul liber pentru a sta alături de persoanele dragi.

Dragon

Axează-te mai mult pe partea sentimentală. Încearcă să-l asculți pe cel de lângă tine și să-i oferi mai multă atenție. Riști să pierzi o relație care durează de ani buni și nu cred că vrei asta.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Bucură-te din plin de invitațiile pe care le primești. Mergi la evenimente și petreceri, nu este cazul să stai închis în casă. Profită de conjunctură pentru a lega relații noi.

Cal

Oricât de mult ai vrea să mai dai o șansă partenerului de viață simți că nu mai poți. A greșit foarte mult și te gândești numai la cum te-ai simți când ai aflat amănunte.

Capră

Lasă-te dus de val și nu mai asculta de ceilalți. Trăiește-ți viața la maxim, fă toate lucrurile pe care nu ai apucat până acum. Creează amintiri frumoase să ai ce povesti la bătrânește.

Maimuță

Pleci într-o călătorie lungă, însă finalul te va lăsa fără cuvinte. Nu este vorba de peisaj, ci despre schimbările care se produc în interiorul tău. Parcă te maturizezi, în sfârșit.

Cocoș

Retrage-te undeva cu multă liniște și pace, poate undeva într-o zonă de munte. Plimbă-te prin natură, încarcă-te cu energie pozitivă și uită de griji și de probleme.

Câine

Te gândești tot mai des să faci ceva diferit. Acum este momentul să descoperi ce poți să faci, ce pasiuni ai sau ce drum vrei să urmezi mai departe. Ascultă-ți intuiția.

Mistreț

În acest final de săptămână descoperi un hobby nou pe care îl exploatezi la maxim. Cine știe, poate cândva se va transforma într-o afacere de succes, dar pentru asta e nevoie de multă muncă.

 

ADVERTISEMENT