Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 16-17 ianuarie 2021. Momente tensionate pentru Șarpe

15.01.2021 | 12:13
Zodiac chinezesc pentru weekendul 1617 ianuarie 2021 Momente tensionate pentru Sarpe
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 16-17 ianuarie 2021 anunță momente e relaxare pentru unii nativi, care își reîncarcă bateriile după o săptămână solicitantă la locul de muncă. Aceștia au parte de vești neașteptate și surprize din partea celor dragi. 

În același timp, weekend-ul aduce noi provocări pentru unele zodii, mai ales în plan sentimental. Cei care sunt într-o relație au de înfruntat conflicte pe care trebuie să le rezolve.

ADVERTISEMENT

Calul este pe cale să ia o decizie importantă, care îi va defini viitorul. Află de la FANATIK care sunt previziunile pentru acest sfârșit de săptămână.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 16-17 ianuarie 2021, pentru fiecare zodie

Șobolan

Se anunță vești bune în familie, un eveniment important care îi aduce pe cei dragi alături de tine. Ai de gând să faci unele schimbări în viața personală și să-ți schimbi stilul de viață, pentru că cel actual nu-ți aduce prea multe beneficii.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai avut o săptămână plină de treburi importante și acum vrei să te relaxezi, doar că planurile îți sunt date peste cap. Un prieten are nevoie de ajutorul tău și, cum nu ai ceva urgent de făcut, nu ar trebui să-l refuzi. Binele pe care îl faci se întoarce prinn diverse mijloace.

Tigru

Tu și persoana iubită treceți printr-o perioadă mai dificilă a relației, iar comunicarea este aproape inexistentă. Trebuie să inițiezi o discuție, dacă nu vezi niciun semn din partea celuilalt, lucrurile nu se vor rezolva de la sine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Vrei doar să stai în casă și să nu faci nimic solicitant, după o săptămână plină la locul de muncă. Abia duminică îți va reveni cheful de ieșit în oraș și ar trebui să contactezi câțiva apropiați cu care să-ți petreci timpul.

Dragon

Contactezi o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp și stabiliți o întâlnire. Sunt șanse mari ca între voi să existe sentimente puternice, care ar putea duce la o relație amoroasă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu știi cum să rezolvi conflictele din familie și parcă nimeni nu te ascultă. Așteaptă până ce lucrurile se vor calma, altfel nicio discuție nu o să fie de ajutor. Din fericire, disputa va fi istorie după câteva ore, sau chiar a doua zi.

Cal

Ai de luat o decizie importantă legată de carieră. Ai primit o ofertă de muncă avantajoasă, pe care ți-ai dorit-o de mult timp, însă aceasta vine la pachet cu mai multe schimbări. Trebuie să te gândești bine la ce îți dorești cu adevărat și doar așa vei lua decizia potrivită.

Capră/ Oaie

Nimic nu te mulțumește astăzi și ai tendința de a-ți vărsa nervii pe cei dragi. Gândește-te de două ori înainte de a spune ceva ce ai putea regreta și ține-ți mintea ocupată cu alte activități, poate un hobby sau o curățenie generală prin casă.

Maimuță

Familia îți pregătește o surpriză, poate este o invitație într-un loc frumos sau o vizită neașteptată. Orice ar fi, ziua ta va fi una bună și vei uita de orice griji legate de bani sau serviciu.

Cocoș

Weekend-ul acest ar putea fi unul norocos în ceea ce privește viața sentimentală, așa că ieși din casă și socializează cu alte persoane, nu știi niciodată cine a pus ochii pe tine. Dacă tot vrei o relație, acum ar fi cel mai bun moment de „căutări”.

Câine

Relația cu partenerul de viață începe să devină tensionată și parcă nimic nu-ți mai convine. Discută cu persoana iubită și stabiliți ce o să faceți în continuare, nu merită să pierdeți timpul certându-vă.

Mistreț

O persoană în care aveai încredere te-a dezamăgit în trecut, iar acum vrea să-și ia revanșa și susține că s-a schimbat. Nu lăsa persoana respectivă să te manipuleze, după prima dezamăgire vine și a doua.

ADVERTISEMENT