Life

Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 16-17 mai. Câinele se pregătește pentru cel mai important proiect din cariera lui

14.05.2020 | 11:57
Zodiac Chinezesc pentru weekendul 1617 mai Cainele se pregateste pentru cel mai important proiect din cariera lui
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru weekend-ul 16-17 mai, iar provocările se țin lanț, mai ales în ceea ce privește viața profesională. În plus, ești foarte stresat și riști să provoci tensiuni inutile în relația cu persoana iubită. Încearcă să-ți temperezi puțin reacțiile pentru că nu faci altceva decât să superi omul care îți este alături trup și suflet.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru weekend-ul 16-17 mai

Iar dacă ești născut în zodia Câinelui, nu ezita să te implici în proiectul care ți se va ivi chiar în acest sfârșit de săptămână. Nu de alta, dar cu o astfel de ocazie nu te întâlnești de două ori în viață. E momentul tău, așa că aruncă în luptă toate armele de care dispui și demonstrează-le șefilor că nu au greșit când ți-au încredințat această sarcină dificilă.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Ai mari rezerve în ceea ce privește implicarea într-o afacere care pare bună, la prima vedere, dar observi în jur reacţii de neîncredere, încât te influenţează. Poate e mai bine să ţii cont de sfaturile precaute din jur, pentru că ești mai impulsiv din fire şi te-ai putea aventura într-o direcţie mai riscantă. Poate cel care te trage acum de mânecă a trecut deja printr-o situaţie similară şi şi-a învăţat lecţia la timpul potrivit, iar acum te avertizează cu toată sinceritatea asupra problemelor pe care nu le sesizezi în acest moment. Ascultă-l, vrea doar să te ajute!

Bivol

Ţine cont de sfatul foarte bun care vine azi din partea unei persoane mai în etate sau cu mai multă experienţă, pentru că ştie ce spune şi merită ascultat. Îți oferă un pont, o soluţie practică, o idee salvatoare care poate echilibra una din problemele care te macină. Nu sta să o întorci pe toate fețele, pentru că sfatul e verificat şi şi-a arătat de multe ori eficiența. Dacă-l pui la îndoială, nu faci altceva decât să consumi timp şi energie pentru a ajunge la aceleaşi rezultate şi la aceeaşi concluzie: este soluţia op-timă. Folosește-te de acest pont prețios, pentru ca lucrurile să revină la normal!

ADVERTISEMENT

Tigru

Chiar dacă atmosfera devine ceva mai tensionată în jur, nu o considera un atac la persoană, ci o motivaţie perfectă de a te implica trup şi suflet pentru a-ți demonstra capabilitatea. Spiritul combativ te cuprinde când îi observi şi pe alţii că se implică atât de serios, şi te determină să folosești tot ce ai mai bun pentru a-ți demonstra supremaţia, valoarea, unicitatea. Dacă reuşești să scoți la lumină, în orice situaţie cu iz agresiv, doar partea pozitivă a lucrurilor, vei putea duce totul cu brio la capăt şi vei obţine succesul dorit. Deci, nu te lăsa nicio clipă copleşit de critici, răutăţi și invidii. Zâmbește şi mergi mai departe!

Iepure

Indiferent din ce tabăra faci parte, a celor tineri sau a celor mai maturi, te bucuri de o bună cooperare cu cei din generaţia diametral opusă. Cei aflaţi la diferenţe mari de vârstă pot conlucra perfect, pentru că toată lumea are ceva de învățat. Cel matur va arăta mai multă înţelegere pentru că a fost şi el cândva tânăr şi acceptă spiritul revoluţionar al celor tineri, iar cel încă novice recunoaşte experienţa şi superioritatea celui matur. Ca atare, din această uniune de forţe nu se poate naşte decât ceva constructiv, reciproc avantajos.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ai în preajmă oameni pe care te poți baza oricând, în care poţi avea încredere și de la care vei primi soluţii practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promi-siuni, ci aceştia chiar pun umărul la problema care te frământă şi nu se lasă până nu văd că ai depăşit impasul. Rareori poţi avea parte de asemenea sprijin! Profită din plin de generozitatea celor care îți ţin companie, de experienţa pe care vor să ți-o împărtăşească, de sfaturile bine documentate pe care le primești de la ei. Le vei păstra în memorie şi te vei folosi şi altădată de ele, deci deschide bine urechea şi captează toată informaţia utilă!

Șarpe

Nimic nu te preocupă mai mult decât plăţile urgente ale acestei perioade. S-au acumulat o mulţime de facturi în acelaşi timp şi nu mai ştii cum să faci să le achiţi. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru că sunt mai multe deodată, se adună o suma consistentă care te cam sperie. Nu încerca să achiţi tot dintr-un foc, pentru că nu vei avea o sumă atât de mare la dispoziţie prea curând. Ia-le pas cu pas, una câte una, până scăpi de toate. Nu le aşeza pe toate teanc, pentru că te ia cu frisoane când vezi totalul tuturor datoriilor, însă, separat, parcă nu mai par de speriat!

ADVERTISEMENT

Cal

Nu te baza pe ce îți spun alţii că e mai bine să faci, pentru că vei obţine cele mai bu-ne rezultate prin experimente proprii. Ești mult prea creativ şi liber ca să urmezii or-dine date de alţii, deci permite-ți libertatea de a o lua şi pe alte căi decât ți se indică, de a mai încerca şi alte variante, pentru că vei descoperi altele mult mai interesante. Fii temerarul care vine şi cu alte idei decât toată lumea şi, chiar dacă mulţi nu sunt de acord cu ele, nu le abandona. Într-o zi îți vor da dreptate şi te vor urma şi ei, dar, la început, orice pionier e privit cu un dram de ironie. Nu pune la suflet glumele lor, ci mergi pe calea aleasă cu încredere!

Capră/Oaie

Oboseala îşi spune cuvântul, pentru că ai ajuns la capătul puterilor. Ai muncit asiduu la un proiect ce a necesitat un consum imens de resurse mentale, fizice, poate şi materiale, iar acum simţi nevoia să iei o pauză pentru a-ți reîncărca bateriile. Dacă simți că nu mai poţi, nu insista să continui, pentru că rezultatele vor fi modeste. Ai mare nevoie de măcar o zi de totală detaşare faţă de tot ce făceai, privind totul de pe margine. Așa, ai putea descoperi unele hibe, scăpări sau abateri de la drumul propus. Odihnește-te un pic!

Maimuță

Acum banii sunt cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o sumă consistentă pentru a duce la îndeplinire un anumit scop, dar când calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fă un efort să amâni marile investiţii, ba chiar şi plăţile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan. Mai adună, mai pune un ban deoparte, acumulează sumele de care ai nevoie în timp îndelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strâns cu atâtea sacrificii, e cam mare. Trebuie să reziști tentației de a cumpăra orice lucru de care nu ai neapărat nevoie!

Cocoș

Cele mai grele obstacole în planurile tale sunt conflictele. De multe ori ai răspuns „nu” la ideile altora, te-ai opus, ai pus beţe-n roate, deci acum a venit vremea altora să-ți judece părerile. Aceste dispute nu fac decât să încetinească proiectele demarate, semn că există o comunicare deficitară şi trebuie reparată cumva. Fiţi deschişi cu toţii spre dialog pentru că se poate ajunge la un consens dacă toată lumea îşi ţine sub control orgoliile şi dorinţa de a avea doar el dreptate. Calmează-ți nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, şi vei vedea că totul va fi bine.

Câine

Te înarmezi cu toată puterea pentru a te avânta într-un proiect nou de anvergură care va necesita resurse imense de energie. Există ceva ce te motivează îndeajuns de bine ca să te apuci serios de acest plan măreţ. Cât timp ai ceva de câştigat de pe urma acestui demers, nimic nu te poate opri din elan. Nu e o noutate să ai o atitudine atât de răzbătătoare şi puternică, pentru că deţii resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar şi cu cei mult mai puternici. Cu cât este mai dificilă provocarea, cu atât mai mare îți este ambiţia.

Mistreț

Profită de răgazul care ți se oferă azi, pentru că vei vedea că nu e deloc o piedică, ci dimpotrivă, un bonus de timp de care chiar aveai nevoie. Te puteţi opri un pic din iureşul unor evenimente pentru a descoperi fără grabă ce ai scăpat din vedere. Nu trata un refuz, un obstacol sau chiar un eşec de moment ca pe un dezastru, ci ca pe o prelungire de timp pentru a mai încerca ceva. La a doua încercare ar putea merge mult mai bine, deci folosește-te de orele primite cadou!

 

ADVERTISEMENT