Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 17-18 aprilie 2021. Tigrul are probleme în dragoste

16.04.2021 | 15:43
Zodiac chinezesc pentru weekendul 1718 aprilie 2021 Tigrul are probleme in dragoste
ADVERTISEMENT

Din păcate, weekend-ul 17-18 aprilie îți aduce o sumedenie de probleme în relația cu persoana iubită, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Tigrului și ești tentat să reacționezi dur la vorbele ei. Pentru a evita o despărțire dureroasă, te sfătuim să-ți păstrezi, totuși, calmul.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, ești obligat să stingi datoriile cât mai repede posibil. Singura soluție ar fi să apelezi la o cunoștință care dispune de banii necesari și își dorește să te ajute.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Calului? Ei bine, trebuie să-ți schimbi neapărat programul, pentru că vei primi vizita unor prieteni veniți tocmai de departe. Chiar dacă situația nu îți e tocmai pe plac, privește partea bună: ai ocazia să-i revezi după luni întregi.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 17-18 aprilie 2021

Șobolan

Un prieten îți cere o mână de ajutor în afaceri şi vei avea enorm de câştigat dacă nu îl refuzi. Evită, însă, orice speculații și încearcă să petreci serile de weekend în compania persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Bivol

Simțul practic nu e deloc punctul tău forte în acest sfârșit de săptămână, așa că trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu. Dacă trebuie, totuși, să iei o decizie importantă, nu uita că prietenii îți sunt mereu alături cu sfaturi prețioase.

Tigru

Relația sentimentală trece printr-o perioadă tensionată și e indicat să-ți păstrezi calmul. Nu de alta, dar reacțiile impulsive pot provoca o despărțire dureroasă. Situația financiară te nemulțumește și e normal să se întâmple așa, dar nu rezolvi nimic dacă dai curs unor speculații.

ADVERTISEMENT

Iepure

Se pare că intuiţia nu te prea ajută în acest weekend, așa că singura soluție e să ţii cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Odihnește-te cât poți de mult şi încearcă să te dedici doar acelor activități care te relaxează cu adevărat.

Dragon

Se anunță un weekend plin cu vești bune. Ba chiar e posibil să primești o importantă sumă de bani, așa că investește-i cu încredere în proiectele pe care le-ai tot amânat în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Din păcate, o prietenă are probleme de sănătate și trebuie s-o ajuți, chiar dacă ești obligat să faci mai multe drumuri scurte în acest weekend. Ai probleme în dragoste? Sfaturile unei rude mai în vârstă îți vor fi de folos.

Cal

Musafiri sosiți din altă localitate te obligă să să-ți modifici programul pe ultima sută de metri. Dacă îți vor cere ajutorul, sfatul nostru e să nu-i refuzi.

Capră/Oaie

Ești hotărât să rezolvi o problemă financiară care te sâcâie de mai multă vreme, așa că te implici într-o afacere nouă, alături de o persoană apropiată. Cu puţin efort şi riscuri minime, poate chiar o să aibă profit în scurt timp.

Maimuță

Ai vrea să începi o activitate nouă, dar simțul practic te cam trădează în acest weekend. Îți recomandăm să aștepți puțin, mai ales că pot apărea și unele probleme de sănătate. Nu e nimic îngrijorător, dar ai nevoie de odihnă.

Cocoș

Deși adori zilele de weekend, acum ești cam irascibil. Încearcă, totuși, să depăşești această stare, pentru că relaţiile cu familia şi prietenii pot avea de suferit. Și asta nu e tot: ar trebui să-ți petreci serile în compania persoanei iubite.

Câine

Se pare că nu ești foarte inspirat când vine vorba de relaţii sociale și ar trebui să eviți investiţiile importante, chiar dacă ți se oferă ocazia. În schimb, partenerul de viață știe prin ce treci și încearcă să te înveselească.

Mistreț

Oricât ai încerca să duci la bun sfârșit un proiect profesional, nu te simți în stare. Poate ar trebui să-l amâni și să te dedici unor activități ceva mai relaxante. Nu de alta, dar te așteaptă o nouă săptămâna de foc.

ADVERTISEMENT