Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 17-18 octombrie 2020. Zile pline de surprize pentru mai multe zodii

16.10.2020 | 15:34
Zodiac chinezesc pentru weekendul 1718 octombrie 2020 Zile pline de surprize pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 17-18 octombrie 2020 vine cu mici tensiuni pentru ziua de sâmbătă pentru unele zodii, însă duminică își vor lua revanșa și vor avea parte de surprize.

Astrologii din Orient prevăd o perioadă potrivită pentru niște schimbări în plan personal care duc spre bine. Unii nativi vor avea momente de agitație, însă le vor depăși cu ușurință. În plan financiar, unele zodii vor avea parte de cheltuieli neașteptate.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile acestui weekend pentru fiecare nativ. Aflați din rândurile următoare cum vor decurge următoarele două zile.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 17-18 octombrie pentru fiecare zodie

Șobolan

Nativii trebuie să aibă grijă la investițiile financiare pe care le vor face și să păstreze câțiva bani deoparte. Ar putea avea nevoie în acest weekend. Pot să apară conflicte în familie, însă duminică este ziua perfectă pentru a le rezolva. Un prânz împreună cu familia va fi prielnic pentru cei din această zodie.

ADVERTISEMENT

Bivol

Membrii familiei au nevoie de ajutorul nativului Bivol pentru a rezolva câteva probleme. Trebuie să vorbească deschis cu cei din jur și să nu le ascundă adevărul. În schimb, duminică vor avea parte de o surpriză venită din parte unei persoane apropiate. Vor face o investiție importantă pentru casă.

Tigru

Nativii pot începe ziua de sâmbătă făcând curățenie prin casă, iar acest lucru îi va ajuta să se calmeze și să reflecteze asupra problemelor personale. Duminică vor rezolva problemele relaționale cu cei apropiați și cu persoana iubită. Ar fi bine să facă o scurtă plimbare pentru a se simți mai bine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nativii Iepuri se vor relaxa toată ziua de sâmbătă și vor uita de problemele de la job. Rămâne să aleagă dacă vor petrece ziua în casă sau ieșind cu prietenii. Duminică vor interveni câteva lucruri neprevăzute care le vor da ziua peste cap.

Dragon

Dragonii trebuie să se abțină de la conflicte și de la cuvinte aruncate fără sens, pe care mai târziu le-ar putea regreta. Comunicarea cu cineva drag poate fi rezolvarea unor probleme. Duminică se anunță o zi bună și vor primi o vizită surpriză din partea unei cunoștințe pe care nu au văzut-o de mult timp.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nativii din zodia Șarpelui vor analiza relațiile cu oamenii din jur și vor constata că trebuie să facă niște curățenie printre “prieteni”. Duminică va fi o zi prielnică pentru ieșiri în aer liber, unde vor putea întâlni persoane noi și care împărtășesc aceleași interese.

Cal

Niște întâmplări din trecut le umbresc starea de bine celor din zodia Calului. Ar putea începe o nouă activitate care să-i destindă și să-i țină ocupați. Duminică vor avea parte de neînțelegeri cu persoana iubită și vor încerca să evadeze din locuință pentru a se calma, ieșind la o plimbare cu prietenii.

Capră

Nativii au o problemă personală cu care se confruntă de mai mult timp și vor cere ajutorul unui membru din familie mai în vârstă care să-i ajute cu un sfat bun. Duminică vor fi contactați de o cunoștință care să manifeste un interes romantic pentru ei.

Maimuță

Cei din această zodie au nevoie de o nouă pasiune pentru a ieși din starea de plictiseală și apatie în care se află de o perioadă. Duminică ar putea primi un cadou de la un prieten apropiat sau un membru al familiei la care nu se așteptau.

Cocoș

Viața de cuplu este mai bună ca niciodată pentru acești nativi și se pregătesc de o schimbare în relația lor. Ziua de duminică îi va găsi într-o dispoziție bună și vor desfășura activități sportive pentru a se menține în formă. Nu este exclus să primească un telefon important.

Câine

Sănătatea ar trebui să fie prioritară pentru acești nativi și să nu se mai suprasolicite făcând mai multe lucruri deodată. Duminică ar putea petrece timp în aer liber și vor întâlni o persoană care va avea o mare influență asupra vieții lor.

Mistreț

Sâmbăta îi va găsi punând bazele unui proiect la care se gândesc de mult timp și vor începe să schițeze niște idei. Vor primi o veste bună de la partenerul de viață spre finalul zilei. Duminică se vor confrunta cu mici probleme financiare după ce apar niște cheltuieli care nu erau în plan.

ADVERTISEMENT