News

Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 17-19 mai. Tigrii au parte de relaxare

16.05.2019 | 15:00
Zodiac Chinezesc pentru weekendul 1719 mai Tigrii au parte de relaxare

Astrologii prezintă Zodiacul Chinezesc pentru perioada 17-19 mai 2019. Se anunță o săptămână bună pentru cea mai mare parte dintre nativi, dar cei care se vor bucura în mod special de succes sunt nativii din zodia Tigrului.

Ce surprize ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc în acest weekend

Anul Mistrețului de Pământ se anunță unul de bun augur pentru cea mai mare parte dintre nativi. Aduce un climat excelent pentru afaceri și prosperitate în tot ceea ce ține de industrie. De asemenea, oamenii se vor bucura de mai multă libertate și se vor simți mai ușurați. Este momentul în care se elimină practic energiile negative din viețile noastre.

Șobolan

Se anunță o perioadă plăcută pentru nativii din zodia Șobolanului. Energiile pozitive sunt de  partea ta și astfel vei avea ocazia să te bucuri de succes, mai ales în plan profesional. Nu intra în dispute inutile, mai bine lasă oamenii să spună ce au de spus, fără să te afecteze vorbele lor mai puțin plăcute.

Ce surprize îți rezervă astrele din Zodiacul Chinezesc
Ce surprize îți rezervă astrele din Zodiacul Chinezesc

Bivol

Sfatul astrologilor pentru tine este să-ți canalizezi toate energiile asupra lucrurilor cu adevărat importante. Dacă încerci să le faci pe toate, nu vei reuși altceva decât să-ți epuizezi toate resursele.  În weekend, orice s-ar întâmpla, profită de timpul tău liber.

Tigru

Nativii din zodia Tigrului au muncit din greu în ultima perioadă, iar acum este momentul să se liniștească și să profite de tot ce au obținut. Aveți nevoie de odihnă, iar  o scurtă vacanță s-ar putea dovedi varianta ideală pentru a-ți reîncărca bateriile în acest weekend.

Iepure

Dacă vrei să-ți impui punctul de vedere într-o dispută, fie că este vorba despre un subiect legat de muncă, sau pur și simplu discuții mai aprinse în sânul familiei, sfatul astrologilor este să-ți faci vocea auzită. Nu ai de ce să te temi, mai ales că ideile tale se vor dovedi de bun augur.

Șarpe

Este momentul potrivit să iei o pauză. Chiar dacă poate fi extrem de scurtă, de doar câteva ore, profită din plin și odihnește-te. Pentru nativii ceva mai norocoși, se întrevede și o vacanță, care îi va ajuta să-și încarce bateriile

Cal

De cele mai multe ori, micile detalii fac diferența. La fel se va întâmpla și în cazul nativilor din zodia Calului. O persoană apropiată are nevoie de ajutorul tău, așa că nu este indicat să-i refuzi rugămintea. Serile de weekend aduc momente frumoase, petrecute în compania persoanei iubite.

Capră/Oaie

Pentru acești nativi se anunță un weekend cu aspecte pozitive pe toate planurile, dar mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. . Nu este exclus să ai parte și de o vacanță prin care să-ți încarci bateriile. Profită din plin de aceste momente de relaxare.

Maimuța

În următoarele zile, ar putea părea că nu-ți iese nimic și toate sunt împotriva ta. Nu te lăsa descurajat de unele nereușite, păstrează-ți calmul și ține minte: totul are o rezolvare, mai ales că este weekend.  Profită din plin de el.

Cocoș

Sfatul astrologilor este să-ți organizezi cât mai bine săptămâna. Evită să te bazezi pe ajutorul anumitor persoane din exterior, pentru că riști să fii dezamăgit. În weekend, relaxează-te și lasă lucrurile să vină de la sine.

Câine

Urmează-ți instinctele și intuiția, mai ales în privința acelui subiect sensibil care te frământă de ceva vreme. Spune direct tot ce gândești, atât la locul de muncă, cât și acasă. Weekend-ul aduce energii pozitive, poate și o vizită din partea prietenilor.

Mistreț

Nativii din zodia Mistrețului se vor confrunta cu amintiri din trecut, care nu încetează să-i bântuie. Sfatul astrologilor este să nu le permiți să-ți strice buna dispoziție. Profită de weekend pentru a intra în armonie cu natura și oamenii la care ții.

 

Tags: