Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 18-19 iulie 2020. Iepurele nu are chef de nimic, în timp de Cocoșul are energie din plin

17.07.2020 | 15:39
Zodiac chinezesc pentru weekendul 1819 iulie 2020 Iepurele nu are chef de nimic in timp de Cocosul are energie din plin
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 18-19 iulie 2020 guvernat de Șobolanul de metal aduce potrivit astrelor evenimente speciale pentru unele dintre semne zodiacale care vor avea parte de noroc la locul de muncă, cât și în plan sentimental.

Pe de altă parte marii înțelepți din Orient vin și cu vești mai puțin plăcute, unele energii negative influențând cele 12 zodii care se vor simți nedreptățite sau chiar trădate de unele persoane în care până acum aveau cea mai mare încredere.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu previziunile complete pentru toți nativii pentru următoarele două zile care se anunță unele de maximă încercare. Descoperă în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte și nu numai.

Zodiac chinezesc de weekend: 18-19 iulie 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Dacă până acum te caracteriza simplitatea, acum tot ce-ți dorești este să epatezi, să fii în centrul atenției. Te-ai săturat să trăiești în umbra celor din jur și vrei să ieși în față. Mare atenție, să nu calci pe cineva pe coadă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Norocul bate la ușă, în special la serviciu unde șefii văd devotamentul de care dai dovadă. Implicarea ta nu mai este trecută cu vederea și nu este exclus să primești o promovare, dar și ceva bani în plus.

Tigru

Se anunță două zile speciale în plan sentimental. Timpul petrecut alături de partenerul de viață este extrem de important pentru tine, de aceea lași totul baltă pentru a-i acorda atenția și căldura de care are nevoie jumătatea ta.

ADVERTISEMENT

Iepure

Lenea te cuprinde la final de săptămână și nu ai chef să miști nici măcar un deget. Tot ce-ți dorești să faci este să te întinzi pe canapeaua din sufragerie să vizionezi seriale. Nu-i nimic rău în asta, așa îți încarci și tu bateriile.

Dragon

Relaxarea te ajută enorm legat de imaginație. Dormi câteva ore și vei vedea cum ideile vor năvăli peste tine. Este un moment ideal pentru a scrie o carte sau pur și simplu, pentru a așterne pe foaie gândurile care-ți trec prin minte.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu mai privi în stânga și-n dreapta și mergi mai departe. Fiecare are drumul lui în viață, fă în așa fel încât al tău să fie unul luminos, așa cum ai visat. Nu mai apleca urechea la ce auzi, fă ce crezi că este bine pentru tine.

Cal

Bucurie mare în acest weekend. O veste uriașă te binedispune și te face să vezi viața cu alți ochi, în sens pozitiv. Profită la maxim de această stare interioară pentru a renunța la energiile negative din ultima vreme.

Capră

Evită oamenii care nu fac altceva decât să te sape și să te vorbească de rău. Nu îți sunt prieteni, nu mai încerca să te minți singur. Unele persoane nu se schimbă oricât de mult ți-ai dori asta.

Maimuță

Ține cont și de părerea partenerului de viață, nu mai lua decizii după capul tău. Trebuie neapărat să ajungeți la un consens, în caz contrar relația se va îndrepta în direcția greșită, spre despărțire. Asta îți dorești?

Cocoș

Debordezi de energie și abia aștepți să rupi ringul de dans. Ești pregătit pentru distracție până-n zori alături de gașca de prieteni. Nu uita că orice exces are și o parte negativă, nu o da dintr-o extremă în alta.

Câine

Toate bune și frumoase în aceste zile libere. Bagajele te așteaptă deja făcute la ușă, tot ce trebuie să faci este să alegi destinația unde vrei să ajungi. Oriunde ai merge, ai grijă să descoperi oameni și peisaje noi.

Mistreț

Ești pus pe treabă și te gândești serios să faci câteva schimbări majore în locuință. Te-ai plictisit de vechea mobilă și vrei ceva mai modern. Ia la pas magazinele și alege decorul care ți se potrivește ca o mănușă. Nu te grăbi!

 

ADVERTISEMENT