Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 19-20 decembrie 2020. Zile de succes pentru doi nativi

Alexa Serdan   
în Horoscop
18/12/2020, 16:48
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 19-20 decembrie 2020. Zile de succes pentru doi nativi
Zodiac chinezesc pentru duminică, 10 ianuarie 2021. Nativul Iepure are nevoie de liniște. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 19-20 decembrie 2020 aduce o perioadă foarte bună legat de profesie, dar și în plan amoros. Două dintre zodii se bucură de un succes formidabil din mai multe puncte de vedere. 

Cele două zile de weekend sunt perfecte pentru relaxare și liniște, dar și pentru a face planurile pentru finalul de an. Se cere răbdare și multă prudență, altfel există riscul unor certuri și discuții neplăcute chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

Previziunile complete sunt aduse de FANATIK în rândurile de mai jos. Descoperă și tu ce se întâmplă în următoarea perioadă cu cele 12 semne zodiacale, dar și cine sunt nativii care se bucură de noroc, bucurie și apreciere din partea celor din jur.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 19-20 decembrie 2020, de la zodie la zodie

Șobolan

Experiența și bagajul informațional adunate în ultima vreme te ajută să evoluezi frumos în plan profesional. Succesul este chiar după colț, mai este nevoie de un singur pas și vei ajunge acolo unde ți-ai propus încă de mic.

Bivol

Este o perioadă numai pentru o mică pauză. Lasă deoparte locul de muncă și concentrează-te mai mult pe relaxare și odihnă, cu atât mai mult cu cât finalul de an atrage mai probleme de ordin medical.

Tigru

Încercarea constantă de a controla totul a devenit obositoare pentru cei din jur. Mania controlului a pus stăpânire pe sufletul tău, lucru care este deranjat pentru persoanele dragi, dar și pentru colegii de serviciu.

Iepure

Citește instrucțiunile înainte de a te arunca cu capul înainte. Nu ezita să afli toate amănuntele despre proiectele pe care urmează să le faci mai departe. Fii precaut și strict când vine vorba de reguli.

Dragon

Fii mereu alături de oamenii care te-au susținut la bine și la greu. Amintește-ți de ei, în special acum, în perioada sărbătorilor de iarnă. Dă o fugă până la shopping și cumpără mici atenții pentru fiecare în parte.

Șarpe

Îți este greu să iei o decizie radicală legat de partenerul de viață și tot amâni momentul. S-ar putea să nu treacă prea mult timp și să te trezești cu o avalanșă de jigniri și reproșuri din partea jumătății tale.

Cal

Succes profesional pe final de săptămână. O primă avantajoasă intră în contul tău și unde mai pui că ești propus și pentru avansare. Nu-ți face griji, postul este ca și al tău.

Capră / Oaie

Nu spune hop până nu sari pârleazul, mai ales legat de sentimente. Nu renunța la o persoană doar pentru că ți-a greșit. Ia vezi cum faci și iartă, repară acele lucruri stricate. Nu abandona lupta așa ușor!

Maimuță

Nu este ușor să te exprimi în voie când nu ești lăsat în pace de colegi. Ai în plan să treci peste toate pentru a demonstra că ești genul de persoană care merită să fie ascultată.

Cocoș

E ușor să aluneci spre latura agresivă, mare atenție că vorbele sunt arme cu două tăișuri. Nu este exclus să fii rănit la rândul tău. Poate așa înveți să fii mai amabil cu oamenii din jur.

Câine

Ai o grămadă de lucruri de făcut. Stabilește niște reguli și rezolvă toate sarcinile de pe ordinea de zi. În felul acesta vei avea timp să te și relaxezi spre finalul weekend-ului.

Mistreț

Meditează mai mult asupra planurile de viitor. Renunță la cele care nu sunt rezonabile, nu trebuie să pierzi timpul degeaba. Focusează-te pe lucrurile cu adevărat importante.

Închide ×