Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 19-20 martie 2022. Tigrul are parte de momente unice

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 19-20 martie 2022. Astrologii anunță momente unice pentru cei care își petrec timpul alături de familie sau prieteni apropiați.
18.03.2022 | 10:58
Zodiac chinezesc pentru weekendul 1920 martie 2022 Tigrul are parte de momente unice
ADVERTISEMENT

Toți nativii sunt sfătuiți să-și petreacă timpul alături de persoanele dragi. Pentru unii urmează două zile de vis în care își pot găsi sufletul pereche.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 19-20 martie 2022. Tigrul are parte de momente unice

Șobolan

Ultimele două zile din această săptămână le vei dedica unor proiecte importante care trebuie finalizate. Nu uitați să vă faceți timp și pentru odihnă, vă așteaptă o săptămână complicată.

ADVERTISEMENT

Bivol

Aveți tot felul de idei noi și găsiți persoane interesate să vă sprijine să le puneți în aplicare. În cazul în care aveți un eveniment în familie ați putea să dați o mână de ajutor.

Tigru

Petreceți timpul alături de cei dragi. Este posibil să întâlniți o persoană specială și să începeți o relație.

ADVERTISEMENT

Iepure

Apar oportunități de suplimentare a veniturilor. Înainte de a da un răspuns este bine să vă gândiți foarte bine dacă aveți timp să faceți tot ce ați promis.

Dragon

Este important să vă înconjurați de prieteni veseli, puși pe distracție, pentru a avea o stare de spirit bună. Evitați să mergeți la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Concentrați-vă mai mult pe fericirea celor din jur. Nu ar strica să programați diferite activități pe care le puteți face cu cei dragi.

Cal

Sunteți într-o formă foarte bună, iar acest lucru se va vedea. Mergeți într-o mică excursie cu prietenii sau familia.

ADVERTISEMENT

Capră

Urmează două zile agitate. Evenimente neprevăzute vă pot da planurile peste cap. Fiți calmi și căutați cea mai bună soluție.

Maimuță

Nu exagerați în privința banilor. În cazul în care mergeți la cumpărături, nu ar strica să fiți puțin mai calculați.

Cocoș

S-ar putea să primiți o sumă de bani, așa că puteți să-i faceți o surpriză persoanei iubită. Poate mergeți la un restaurant, un film sau într-o mică escapadă în alt oraș.

Câine

Ați avut o săptămână dificilă, așa că nu ar strica să vă încărcați bateriile. S-ar putea ca niște prieteni din alt oraș să vă viziteze.

Mistreț

Sâmbătă ar putea să apară unele tensiuni în cuplu. Planurile pe care le-ați făcut nu sunt cele mai bune. Duminică primiți vești de la o rudă îndepărtată.

ADVERTISEMENT