ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 2-3 ianuarie 2021. Maimuța este cu capul printre nori

Autor: Alexa Serdan | 01.01.2021 | 14:57
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 2-3 ianuarie 2021. Maimuța este cu capul printre nori
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 2-3 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 2-3 ianuarie 2021 aduce evenimente speciale pentru majoritatea semnelor zodiacale. Acestea se vor bucura de vești bune, planuri mărețe și vizite neașteptate. 

ADVERTISEMENT

Totodată, începutul de an poate fi de bun augur din punct de vedere sentimental. Unele zodii au șanse foarte mari să-și întâlnească sufletul pereche, în timp ce nativii căsătoriți își consolidează și mai mult relația amoroasă.

Persoanele născute în zodia Iepure sunt mai decise ca oricând să facă o listă de planuri pentru viitor. În plus, Calul are parte de un final de săptămână pe cinste.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 2-3 ianuarie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Simți fluturi în stomac și parcă ești mai îndrăgostit ca niciodată de persoana de lângă tine. Ești pe drumul cel bun și este foarte posibil să treci la nivelul următor al relației.

Bivol

Asigură-te că ai o stare de spirit excelentă, nu pune la suflet toate răutățile pe care le auzi în preajma ta. Păstrează-ți mintea limpede pentru lucrurile cu adevărat importante.

ADVERTISEMENT

Tigru

Fii recunoscător pentru momentele de armonie și tandrețe din partea jumătății tale. Poate ar fi timpul să-i întorci favoarea și fă-i oferi un mic cadou celui de lângă tine.

Iepure

Ai în plan să faci niște schimbări uriașe, dar pentru asta trebuie să-ți faci și curaj. Ia-ți inima în dinți și mergi până la capăt, nu vei avea parte de niciun regret.

ADVERTISEMENT

Dragon

Tihnă în sânul familiei, dar și în suflet. Ai mare nevoie de odihnă și să-ți încarci bateriile. Profită de aceste două zile libere pentru a te relaxa mai mult.

Șarpe

Vizite neașteptate din partea unor persoane pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme. Bucură-te din plin de prezența acestora și păstrează cele mai frumoase amintiri.

ADVERTISEMENT

Cal

Ești răsfățatul astrelor. Ai parte de un weekend de poveste în compania oamenilor dragi. Adună-i pe toți aproape și simțiți-vă cât mai bine împreună.

Capră / Oaie

Nu te lași învins ușor, indiferent cât obstacole îți ies în cale. Fii puternic și treci cu capul sus peste toate încercările vieții. Ești capabil de ceva mai mult.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Ești cu capul în nori și nu te poți concentra la luarea unor decizii. Nu este cazul să te grăbești, mai poți amâna oferirea unui răspuns concret.

Cocoș

Simți nevoia de mai multă afecțiune și dragoste, dar nu știi cum să o primești. Încearcă să spui verde-n față ce-ți dorești de la ceilalți, nu au cum să ghicească.

Câine

Semnele pe care le aștepți de atâta amar de vreme vin la tine într-un final. Din păcate, nu prea este ce te așteptai și suferi că ți-ai pierdut din încredere.

Mistreț

Impresionezi pe toată lumea cu energia de care dai dovadă. Ești mereu în priză și în mișcare și reușești în felul acesta să-i atragi și pe ceilalți de partea ta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!