Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 21-22 noiembrie 2020. Zile fantastice pentru două zodii

20.11.2020 | 18:45
Zodiac chinezesc pentru weekendul 2122 noiembrie 2020 Zile fantastice pentru doua zodii
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru acest final de săptămână aduce zile fantastice pentru două dintre cele 12 zodii. Concret, în weekend-ul 21-22 noiembrie 2020 acestea se vor bucura din plin de ceea ce le oferă viața. 

De asemenea, marii înțelepți din Orient mai anunță că nativii au parte de vești și evenimente surprinzătoare, unele dintre acestea aducând, din păcate, lucruri negative. Semnele zodiacale nu vor duce lipsă nici de provocări.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete sunt detaliate în cele ce urmează. FANATIK vine în cele ce urmează cu evenimentele pentru zilele libere din această săptămână. Haideți să vedem ce se întâmplă sâmbătă și duminică!

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 21-22 noiembrie 2020, pentru toate zodiile

Șobolan

Weekend-ul este făcut pentru odihnă și încărcarea bateriilor. Închide-te în confortul căminului și fă lucrurile care îți fac plăcere. Concentrează-te pe micile pasiuni, dar nu uita de persoanele dragi. Fă-ți timp pentru familie, cât și pentru gașca de prieteni.

ADVERTISEMENT

Bivol

Zilele astea liberă deconectează-te de la tot și organizează-ți timpul astfel încât să dai și o tură până la munte. Profită de această perioadă pentru a descoperi locuri noi, dar și povești de viață impresionante. Ține-te ocupat, fă tot ce-ți trece prin minte.

Tigru

Se anunță o perioadă fantastică din punct de vedere sentimental. Partenerul de viață te surprinde la fiecare pas, nu ezita să-i „plătești” cu aceeași monedă. Nu mai sta pe gânduri și organizează o cină romantică sau cumpără bilete pentru o călătorie de neuitat.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ești o energie vie, nu-ți mai încapi în piele de bucurie. Împărtășește acest sentiment minunat cu oamenii din jur. Oferă-le acestora zâmbetul tău molipsitor, nimeni nu poate rezista în fața unei fețe care râde din toate punctele de vedere.

Dragon

Nu te mai obosi să le explici celorlalți care sunt planurile tale de viitor. Ține-ți gura, numai așa există șanse să se îndeplinească ce ai în minte. Nimic nu se concretizează dacă începi să spui în stânga și-n dreapta ce vrei să faci mai departe.

ADVERTISEMENT

Șarpe

S-ar putea să intri în posesia unei informații delicate. Păstrează pentru tine acest mic secret, nu este un moment bun să divulgi tot ce știi. Evită subiectele și conversațiile care te-ar putea face să lăcrimezi. Păstrează-ți cumpătul, fii puternic.

Cal

Interacționează cu persoanele pe care le întâlnești în cale, nu știi niciodată cât de mare ajutor îți pot fi vorbele acestora. Descoperă puterea cuvintelor și învață din fiecare provocare și lecție. Nimic nu este mai important decât să evoluezi frumos.

Capră / Oaie

Cupidon a pregătit surprize inedite pentru acest final de săptămână. Este posibil să trăiești o poveste de dragoste ca-n basme, totul ține de abordarea pe care o ai legat de persoana care te curtează. Interacțiunea dintre voi este una armonioasă și plină de energie.

Maimuță

Faptul că ceri un sfat nu înseamnă un moment de slăbiciune. Nu te mai ascunde după deget și recunoaște că nu te descurci singur în anumite situații. Cea mai inteligentă mișcare de care dai dovadă zilele astea este să stai mai mult cu jumătatea ta.

Cocoș

Este cât se poate de evident că te confrunți cu ceva probleme. Încearcă să vezi partea plină a paharului, numai așa bunăstarea va ieși la suprafață. Bucură-te de fiecare clipă petrecută în compania familiei, rezervă întotdeauna weekend-ul pentru cei dragi.

Câine

Fantastic este un cuvânt care te va „urmări” în acest final de săptămână. Universul este de partea ta și astrele s-au aliniat atât la locul de muncă, cât și în viața de cuplu. Totul merge ca pe roate, ce ți-ai putea dori mai mult? Poate puțin mister.

Mistreț

Supărările din ultimele zile ți-ar putea da mari dureri de cap. Ai grijă să nu cazi în butoiul cu melancolie, nu este cazul să ajungi pe marginea prăpastiei. Înveselește-te puțin, fă glume, altfel riști să ajungi în cabinetul medicului psiholog.

ADVERTISEMENT