Life

Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 23-24 mai. Dragonii au parte de liniște după o perioadă mai dificilă

22.05.2020 | 15:27
Zodiac Chinezesc pentru weekendul 2324 mai Dragonii au parte de liniste dupa o perioada mai dificila
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al weekend-ului 23-24 mai, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. Nu apar cine știe ce evenimente notabile, dar nici nu trebuie, pentru că aștepți cu nerăbdare să te bucuri de momente liniștite în compania persoanelor dragi.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru weekend-ul 23-24 mai

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Dragonului, ai toate motivele să întâmpini acest sfârșit de săptămână cu zâmbetul pe buze. Nu de alta, dar ultimele zile nu au fost deloc ușoare și simțeai nevoia unui respiro. Ești acasă, așa că poți să te dedici tuturor activităților care îți fac plăcere. Filme și seriale cu siguranță găsești din belșug. Sau poate chiar și un concert online, dacă ți se face dor de niște muzică bună.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Nu ajungi doar să visezi la lucruri minunate, la planuri extraordinare, ci uneori e bine să scrii. Un plan de bătaie vine stabilit, cu priorităţi, direcţii, resurse, cu ce trebuie de la start până la finish, ar face puţină lumină printre dorinţe şi ți-ai da seama că unele sunt mai uşor de materializat decât ai crede. E o programare pas cu pas, etapă cu etapă, care face ca gândurile să prindă mai bine contur. Primul pas spre materializarea unui gând e să ți-l clarifici cât mai bine în minte, iar scrisul ajută!

Bivol

Intri într-un mediu în care nu te simţi bine. Te cuprinde un fel de frică, de timiditate, de nesiguranţă şi privești la cei din jur ca şi cum ar avea ceva cu tine. Nu exagera! Trebuie să faci un efort să te integrezi. Ești ocrotit şi în deplină siguranţă aici, dar trebuie să aştepţi câteva ore sau poate câteva zile ca să-i cunoşti pe cei care te în-conjoară. Comunicarea e totul, apropie-te de ei, nu ridica un zid de protecţie care să te ţină în afara acestui grup!

ADVERTISEMENT

Tigru

Nu ţine în tine ceea ce te doare, pentru că transformi o supărare într-o frustrare, care, la un moment dat, va răbufni. Caută o cale să vorbești cu cerul despre problemele pe care le ai, pentru că primul pas e să le eliberezi, să nu le tot reprimi. Poate nu vrei să pari un om slab, dacă te plângi întruna de probleme, dar poți avea o discuţie personală, intimă, cu cineva de acolo, de sus, cu o entitate spirituală în care crezi, pentru că cineva chiar te ascultă. Ai încredere deplină în Divinitate, însă trebuie să spui cu inima deschisă ce te macină.

Iepure

Ai luat cândva nişte măsuri destul de drastice privind sănătatea, stilul de viaţă, alimentaţia, medicaţia, iar acum observi efectele benefice. Totul pare să se fi îmbunătăţit şi te simţi mult mai bine. Sănătatea cunoaşte acum o evoluţie mult mai bună, net superioară celei de acum câteva zile, şi totul doar pentru că te-ai concentrat supra lucrurilor care îți fac bine. Ai redus mâncarea, ai scos ceva din alimentaţie, ai renunţat la un element nociv, ai organizat totul mai atent, şi acum se vede ce decizii înţelepte şi bune ai luat pentru propriul corp.

ADVERTISEMENT

Dragon

Fii liniştit, ești în deplină siguranţă, şi simţi această stare de bine mai ales când te afli acasă. Acolo e cel mai bine, cel mai sigur spaţiu în care nimic nu te sperie. Ca atare, ideal ar fi să petreci acest weekend cât mai mult timp în spaţiul pe care îl numești acasă, cu cei dragi alături, la un film, la un pahar de vin, făcând ceea ce îți inspiră armonie deplină. Parcă s-au aranjat multe aspecte din viaţă, de aceea, când ești singur spui că totul e în ordine, iar echilibrul exterior şi cel interior se resimt printr-o binefăcătoare senzaţie de confort.

Șarpe

Ai senzaţia că nu-ți găsești locul printre oameni, că ești dat la o parte, neglijat, marginalizat, dar e doar o senzaţie eronată. Nimeni nu te alungă, ci, dacă ai cumva acest sentiment, e pentru că respingi compania anumitor persoane sau refuzi unele propuneri sau invitaţii. Dacă vrei să te integrezi mai uşor într-un anumit mediu, fii cel care face compromisuri şi nu ridica ştacheta atât de sus, pentru că nu ai parte doar de oameni la nivelul aşteptărilor. Dar chiar dacă sunt ceva mai jos, sigur poți găsi ceva în comun cu ei ca să te simţi bine.

ADVERTISEMENT

Cal

Privește un pic înapoi, la etapele parcurse până acum, la cel care ai fost cândva sau la ce ai făcut înainte, pentru că răspunsul la provocarea cu care te confrunţi acum se află undeva în trecut. Ai mai trecut cândva prin ceva similar şi ai ştiut să gestionezi situaţia, deci adu-ți aminte acele informaţii care ți-ar putea fi acum de folos. Deţii ba-gajul de experienţe şi cunoştinţe adecvate pentru ceea ce ai de făcut acum, totul e să înfrunţi adevărul şi să vezi situaţia realist, corect, exact aşa cum e.

Capră/Oaie

Te plângi că cineva din preajmă nu-ți dă ascultare, face totul doar după cum îl taie capul. Poate ai un copil neascultător, rebel, care își manifestă personalitatea. Poate ai un coleg care nu te tratează respectuos. Poate ai un colaborator orgolios care numai pe a lui o ţine. În acest weekend poți găsi ac de cojocul acestor răzvrătiţi, dar nu atitudinea agresivă, nu reproşul, nu critica sunt soluţiile cele mai eficiente, ci fii diplomat şi arată-le prin exemplu personal că numai cu mult calm poţi face miracole în astfel de situaţii.

Maimuță

Nu te mai simţii vinovat pentru orice nimic! Nu ești singurul implicat într-o acţiune, au mai participat şi alţii și fiecare să-şi asume propriul rol, indiferent că a fost unul bun sau nu. Nu lua pe umeri toate problemele unui întreg grup, nu foloseşte nimănui! Ceilalţi scapă de răspundere, iar tu nu-ți mai vezi capul de atâtea griji. Cel mai bine lupţi să scoţi adevărul la iveală ca să-i faci pe cei responsabili de ceva să-şi recu-noască vinovăţia sau contribuţia, nu să încerci să repari oalele sparte de ei.

Cocoș

Nu renunţa la un mare scop chiar dacă pare foarte îndepărtat. Privește spre viitor ca la un ecran pe care rulează deja filmul acelui vis împlinit, pentru că primul pas spre împlinirea dorinţei e să o vizualizezi cu ochii minţii şi ai fanteziei şi apoi să crezi cu tărie că va deveni fapt foarte curând. Aruncă săgeata spre viitor, proiectează precum un arhitect viitoarea construcţie, şi apoi clădește gând cu gând, emoţie cu emoţie, ceea ce într-o zi va deveni aievea. Nimic nu te va opri din construcţie, dacă ai proiectat totul în detaliu.

Câine

Îți vine o idee ca o străfulgerare de geniu şi merită să o pui în aplicare imediat, pentru că va avea efecte dintre cele mai bune. De fapt, succesul, bucuria, fericirea stau acum în mâinile tale, pentru că ai la dispoziţie această armă secretă pe care merită să o valorifici, atâta doar că e o ocazie neaşteptată, picată ca din senin, ca o surpriză, şi nu ai timp suficient nici de analiză, nici de decizie. Trebuie să pui mâna pe ea imediat, s-o pui la treabă, deci fii spontan, prompt, iute de mână şi de minte, pentru că de o reacţie rapidă depinde totul!

Mistreț

Te afli în faţa unei provocări peste care nu poţi trece nici cu duhul blândeţii, nici cu pasivitate, ci doar cu o reacţie promptă şi un pic mai agresivă. Ia atitudine, pune mâna pe armele pe care le ai la dispoziţie şi intră în luptă. Doar cei bătăioşi, curajoşi, ambiţioşi vor trece uşor peste această situaţie, deci nu aştepta soluţii de la alții, şi nici vreun miracol care să rezolve problema din senin. Iniţiativa ta contează, dar trebuie să ai curaj şi să arăţi o faţă de luptător, pe care nu ştiai că o ai. Poţi avea surprize privindu-te cât de puternic şi de combativ devii atunci când e în joc ceva la care ţii cu ardoare!

ADVERTISEMENT