Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 24 – 25 aprilie 2021. Probleme în cuplu pentru Iepure

23.04.2021 | 18:03
Zodiac chinezesc pentru weekendul 24  25 aprilie 2021 Probleme in cuplu pentru Iepure
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 24-25 aprilie 2021 aduce noutăți în plan sentimental pentru unii dintre nativi, în timp ce alții au parte de activități relaxante alături de cei dragi și de experiențe unice. 

Pe de altă parte, unii dintre nativi ar trebui să fie mai atenți la sănătate și să se odihnească atunci când simt că nu mai pot. Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru zodii este să evite excesele și să privească orice situație cu optimism.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jos ce te așteaptă în acest sfârșit de săptămână. 

Zodiac chinezesc: weekend-ul 24 – 25 aprilie 2021, pentru fieare zodie

Șobolan

Te bucuri de prezența celor dragi și aștepți o vizită de la niște persoane pe care nu le-ai văzut de mult timp. Nu este excus să te apropii de cineva și să formați un cuplu, dar fii precaut și sincer cu sentimentele tale.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai nevoie de relaxare și vrei să evadezi din rutina zilnică. Planifici o deplasare alături de persoanele apropiate și ai parte de experiențe inedite, care te încarcă cu energie pentru următoarea săptămână. Primești și o surpriză de la cineva drag.

Tigru

Te așteaptă noutăți în plan profesional, dar și sentimental, pentru că sentimentele tale față de o persoană din anturaj sunt împărtășite de aceasta. Bucură-te de moment și lasă grijile deoparte, măcar pentru scurt timp.

ADVERTISEMENT

Iepure

Apar mici tensiuni în viața de cuplu și partenerul îți aduce reproșuri legate de acțiunile tale. Trebuie să aveți o discuție importantă și poate ar fi bine să petreceți timp fiecare pe cont propriu, să aveți mai mult timp de gândire. O ieșire cu prietenii ar fi perfectă pentru tine.

Dragon

Primești o veste bună legată de un proiect de la locul de muncă și îi chemi pe cei dragi alături de tine, ca să sărbătoriți așa cum trebuie. Lucrurile merg bine și în plan amoros, iar cei singuri au șansa să-și găsească jumătatea.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai multe de făcut și nu știi cum să te organizezi ca să ai timp de toate. O persoană îți spune niște lucruri răutăcioase și nu trebuie să pui la suflet, mai ales dacă știi că nu ai greșit cu nimic. Te vei simți mai bine după o discuție cu partenerul sau cu un prieten bun.

Cal

Te ocupi de toate sarcinile pe care le-ai amânat până acum și reușești să termini totul cu puțin ajutor din partea persoanelor dragi. S-ar putea să primești o ofertă tentantă din partea unui angajator, dar nu accepți înainte să te gândești foarte bine.

Capră/ Oaie

Ai mai multă grijă de sănătatea ta, mai ales că nu te-ai simțit bine nici în ultima perioadă. Trebuie să ceri ajutor și să încerci să te relaxezi, să nu înrăutățești lucrurile. Ar fi bine să eviți excesele și să-i schimbi puțin stilul de viață.

Maimuță

O situație neprevăzută te dă peste cap și trebuie să-ți reorganizezi planurile sau chiar să amâni unele dintre ele. Chiar dacă simți că este o presiune asupra ta, nu face mai multe lucruri decât poți sau măcar apelează la ajutorul celor din jur.

Cocoș

Ai parte de experiențe de neuitat alături de persoana iubită sau de prietenii apropiați, faceți activități interesante și acest lucru te ajută să ieși din zona de confort și să cunoști oameni noi, care vor avea o mare influențp asupra ta, la un moment dat.

Câine

Există tensiuni în familia ta din cauza unor lucruri nerezolvate din trecut, însă ar fi mai bine să nu te amesteci în treburile care nu te privesc în mod direct. Privește situația cu optimisc și încearcă să nu te enervezi dacă ți se fac comentarii neplăcute.

Mistreț

Ai multe de făcut și reușești să duci totul la bun sfârșit, să te ocupi de toate sarcinile importante. Din fericire, îți rămâne suficient timp pentru alte activități sau chiar deplasări în afara orașului.

ADVERTISEMENT