Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 25-26 iulie 2020. Distracție la maxim pentru nativul Capră

24.07.2020 | 10:20
Zodiac chinezesc pentru weekendul 2526 iulie 2020 Distractie la maxim pentru nativul Capra
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru acest final de săptămână aduce vești frumoase pentru zodii. Mai exact, în zilele de 25 și 26 iulie 2020 semnele zodiacale se vor bucura de relaxare, liniște, armonie, dar și distracție în sânul familiei sau undeva într-o vacanță.

Marii înțelepți din Orient aduc și evenimente neplăcute pentru unii nativi care se simt tot mai singuri și sunt la un pas de a cădea în depresie. Ca totul să revină la normalitate au nevoie de sfatul prietenilor. Oare vor asculta ce au de spus aceștia?

ADVERTISEMENT

Citește în rândurile următoare care sunt evenimentele și întâmplările prin care trec zodiile în weekend-ul 25-26 iulie. Acestea sunt previziunile complete pentru fiecare nativ din zodiacul chinezesc.

Zodiac chinezesc de weekend: 25 – 26 iulie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Weekend-ul acesta este rezervat pentru odihnă. Pentru nimic în lume nu vrei să ieși din casă, din măcar pentru a face mici cumpărături. Tot ce vrei este să dormi, să-ți încarci bateriile.

ADVERTISEMENT

Bivol

Planuri pentru vacanță. Înainte de a pleca la drum asigură-te că ai bani suficienți pentru ce ai în minte. Ar fi bine să-ți faci câteva socoteli, hai, ia un pix și o foaie.

Tigru

Aștepți cu nerăbdare acest final de săptămână. Întâlnirile cu prietenii și ieșirile în oraș sunt la ordinea zilei. Profită la maxim de aceste clipe frumoase de vară.

ADVERTISEMENT

Iepure

Certurile și discuțiile constante cu partenerul de viață te fac să iei o decizie radicală. Ajungi la concluzia că ești mai liniștit dacă nu ai dureri de cap și alegi să pui punct relației.

Dragon

Stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra ta. Oricât de mult ai vrea să muncești nu mai dai randament. Ar fi cazul să iei o pauză, poate chiar să pleci într-o mică excursie.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Cercul de prietenii nu ți se mai pare locul ideal pentru a-ți petrece zilele libere și alegi să stai acasă, în sânul familiei. De când nu ai mai stat la taclale cu rudele? Ocazie perfectă pentru a depăna amintiri.

Cal

Singurătatea este bună până la o anumită limită. Mare atenție să nu cazi în depresie. Ești pe un drum care nu are nu final fericit. Ascultă sfatul prietenilor și ieși la liman. Și asta cât mai repede.

Capră

Lași totul baltă pentru distracție. Nu te mai interesează nimic, vrei doar să simți că ești liber și că orice se poate realiza. Se anunță petreceri de neuitat, ca-n anii tinereții.

Maimuță

Ești pregătit să râzi cu gura până la urechi? Asta te așteaptă în acest final de săptămână. Ocazia ideală de a uitat de griji și probleme. Stai mai mult în preajma prietenilor care te scos din impas.

Cocoș

Momente frumoase în compania partenerului de viață care ți-a pregătit un weekend de neuitat. Vei avea ce povesti la bătrânețe. Surpriză de nota 10 din partea jumătății tale.

Câine

Ești imun la răutățile gratuite pe care le auzi în jurul tău. Nu mai asculta nimic din ce spun ceilalți și fă ca tine. Ai încredere în tine, deții cele mai bune idei pe plan profesional.

Mistreț

Bagajele te așteaptă deja făcute chiar dacă nu ai o destinație anume unde vrei să mergi. Nu-i nimic, poți să decizi și în gară. Ia primul tren și pleacă departe de agitația orașului. Destinde-te.

ADVERTISEMENT