Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 27-28 februarie 2021. Șobolanii trebuie să fie mai relaxați

26.02.2021 | 16:51
Zodiac chinezesc pentru weekendul 2728 februarie 2021 Sobolanii trebuie sa fie mai relaxati
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 27-28 februarie 2021 și vine cu momete de relaxare și noutăți pentru unii nativi, care cu ocazia să petreacă timp alături de cei dragi și să se ocupe mai mult de ei înșiși. 

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru fiecare zodie este să nu mai fie preocupați de grijile de la locul de muncă și să aibă grijă de sănătatea lor fizică și psihică.

ADVERTISEMENT

Care sunt previziunile detaliate pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale? Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă acest sfârșit de săptămână.

Zodiac chinezesc: weekend-ul 27-28 februarie 2021, pentru toți nativii

Șobolan

Trebuie să ai o atitudine mai relaxată, acum că ai puțin timp liber. Profită de aceste zile pentru a te bucura de prezența celor dragi i a partenerului de cuplu. Evită conflictele și concentrează-te pe starea ta de bine, este important să te odihnești mai mult.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai mai mult timp să te gândești la problemele din viața ta și să le găsești o rezolvare. De asemenea, ar trebui să ieși din zona de confort și să vorbești mai mult cu o anumită persoană care este interesată de tine, ar putea fi începutul unei noi relații.

Tigru

Ai de gând să faci câteva schimbări în viața ta și reflectezi asupra lor, mai ales că știi că sunt definitive. Ia-ți timpul necesar pentru a lua cele mai bune decizii, totul depinde doar de tine. Persoanele dragi îți vor fi alături, indiferent de alegerile tale.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai mai multă grijă la oamenii din jurul tău și la intențiile lor, ai putea ave aparte de surprize neplăcute dacă dezvălui prea multe lucruri despre tine. Sunt puține persoane care îți vor binele și sunt interesate de problemele tale, ai grijă să nu le dezamăgești.

Dragon

Nu ai avut mult timp pentru a sta alături de membrii familiei și acum este momentul perfect. Chiar dacă aveai și alte planuri, cu siguranță poți amâna unele dintre ele pentru a te buura de compania celor dragi, care nu prea te-au văzut la față în ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai ocazia să rezolvi problemele din trecut și să repari anumite relații. Ai grijă la oamenii pe care alegi să-i păstrezi în viața ta și nu încerca să forțezi lucrurile, dacă unii dintre ei nu mai vor să țineți legătura. Totul se întâmplă spre binele tău.

Cal

Te macină anumite lucruri din viața personală și nu știi cum să gestionezi aceste piedici care stau în calea stării tale de bine. Poate ar trebui să discuți cu cineva apropiat despre problemele tale, ar putea să-ți ofere un sfat bun.

Capră/ Oaie

Le faci tuturor pe plac și asta pentru că ți-e teamă să nu cumva să-i rănești. Gândește-te mai bine, câți ar proceda la fel, dacă ar fi în locul tău? Învață să spui „nu” atunci când nu ești disponibil.

Maimuță

Iei decizii importante împreună cu membrii familiei și, totodată, te gândești să faci unele schimbări în carieră, dar nu știi sigur dacă ești gata să ieși din zona de confort. Cel mai bine ar fi să extragi avantajele actualului job în comparație cu cel pe care ți-l dorești și vei reuși să iei o decizie corectă.

Cocoș

Te confrunți cu o situație dificilă și ții morțiș să te descurci singur cu toate greutățile. Nu ar strica să ceri ajutor de la cei apropiați. În plus, ai nevoie de mai multă odihnă ca să poți trece cu bine peste această perioadă.

Câine

Este timpul să te apropii și de alți oameni și să nu te mai îndepărtezi atunci când cineva te aboreaza. Ai putea lega prietenii frumoase și, de ce nu, o relație amoroasă. Merită să încerci, așa că ce mai aștepți?

Mistreț

Profiți de zilele libere pentru a rezolva anumite sarcini, dar și pentru a te relaxa mai mult, după o săptămână solicitantă. Renunță la activitățile legate de job și ai mai multă grijă de tine și, mai ales, de sănătatea ta fizică, dar și psihică.

ADVERTISEMENT