Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 27-28 martie 2021. Șarpe ar putea să-și întâlnească jumătatea

26.03.2021 | 16:33
Zodiac chinezesc pentru weekendul 2728 martie 2021 Sarpe ar putea sasi intalneasca jumatatea
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 27-28 martie 2021 aduce noi planuri și realizări în viața unor nativi. Câteva zodii se bucură de noroc în plan personal și atrag oamenii din jur cu ajutorul energiei pozitive. 

De asemenea, nativii sunt îndemnați să nu se teamă de schimbare și să iasă din zona de confort, pentru că viața le pregătește surprize neașteptate.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jos ce îți transmit marii înțelepți din Orient în funcție de zodie.

Zodiac chinezesc: weekend-ul 27-28 martie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Ești tot timpul ocupat cu diverse treburi și nu ai prea multe momente libere. Nu trebuie să te stresezi, sfârșitul de săptămână îți aduce multe surprize și șanse de reușită în tot ce-ți propui.

ADVERTISEMENT

Bivol

E timpul să ieși din rutină și să faci activități noi, să-ți faci noi prieteni, care vor juca un rol foarte important în viața ta în viitorul apropiat. Sunt șanse să-ți duci toate sarcinile la bun sfârșit dacă te concentrezi puțin.

Tigru

Te gândești să faci o schimbare în plan profesional și îți e teamă că nu te vei descurca la fel de bine ca acum. Ieși din zona de confort, nu te mai gândi doar la partea negativă. E șansa ta să te perfecționezi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai multe planuri pe care vrei să le pui în practică și ar fi timpul să treci la fapte, nu să aștepți momentul potrivit. Cu cât te ocupi mai repede de noile tale idei, cu atât vor fi mai bune rezultatele și vor veni în scurt timp.

Dragon

Ești nevoit să-ți petreci timpul acasă din cauza planurilor care au fost date peste cap și nu ști ce să mai faci. Poți să-ți chemi prietenii sau rudele la tine dacă te simți singur, să vă destindeți cu toții.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Emani energie pozitivă și cei din jur adoră să petreacă timpul cu tine. S-ar putea să întâlnești pe cineva cu care să ai o relație și îți vei da seama imediat dacă între voi s-a format o legătură.

Cal

Ai putea să vorbești cu vechile cunoștințe și să vă vedeți în oraș, a trecut mult timp de la ultima ieșire și e momentul perfect să depănați amintiri. În plus, poate ai niște vești importante pe care să le împărtășești.

Capră/ Oaie

Nu ai o stare de spirit foarte bună și ai putea încerca să-ți ocupi timpul cu activități productive până te calmezi, ca să nu-ți verși nervii pe oamenii care nu au nicio vină. Poate niște exerciții fizice te-ar ajuta.

Maimuță

Nu intra în conflict cu cineva drag, chiar dacă persoana respectivă a spus niște lucruri care te-au deranjat. Nu merită să te stresezi din cauza unui comentariu spus la nervi, oricum totul trece cât ai clipi.

Cocoș

Fii sincer cu cei din jurul tău și nu le spune doar ceea ce vor să audă. Poți evita situațiile neplăcute dacă dai dovadă de sinceritate, chiar dacă adevărul nu este unul tocmai plăcut.

Câine

Ar fi timpul să te relaxezi, ai avut o săptămână plină și poți lăsa pe altă zi activitățile de la job. Vorbește cu apropiații tăi, poate reușiți să să vedeți și să faceți activități recreative.

Mistreț

Ai noroc în plan sentimental și te apropii de o persoană pentru care ai sentimente puternice care îți sunt împărtășite. Nu grăbi lucrurile și bucută-te de moment.

ADVERTISEMENT