Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 28-29 noiembrie 2020. Final de săptămână excelent pentru doi nativi

27.11.2020 | 15:43
Zodiac chinezesc pentru weekendul 2829 noiembrie 2020 Final de saptamana excelent pentru doi nativi
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 28-29 noiembrie 2020 aduce mai mult timp pentru nativi, dar și pentru persoanele dragi din viața lor. Cupidon este pe fază, în timp ce cuplurile au parte de cadouri și atenții. 

De asemenea, finalul de săptămână este făcut pentru relaxare și odihnă pentru unii, în timp ce alții se gândesc numai la petreceri. Oricum ar fi, mesajul marilor înțelepți din Orient pentru zodii este să profite din plin de aceste zile libere.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru acest weekend sunt aduse în cele ce urmează de FANATIK în rândurile de mai jos. Descoperă ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte!

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 28-29 noiembrie 2020, de la nativ la nativ

Șobolan

Finalul de săptămână se anunță a fi unul după bunul tău plac. Distracție, petreceri și întâlniri cu gașca de prieteni. Te-ai săturat de statul în casă și acum recuperezi timpul în care ai simțit că nu trăiești. Ți se citește fericirea pe chip.

ADVERTISEMENT

Bivol

Weekend-ul este făcut pentru relaxare și odihnă. Uită de toate problemele de la locul de muncă și încarcă-ți bateriile. Lasă-ți mintea să zboare sau ia atitudine și pleacă într-o scurtă vacanță undeva la aer curat.

Tigru

Zilele astea te găsesc în compania partenerului de viață care ți-a pregătit niște surprize pe cinste. Romantismul plutește în aer, nu ezita să-i arăți celui de lângă tine care sunt sentimentele pe care le porți în suflet.

ADVERTISEMENT

Iepure

Amână orice fel de discuție serioasă și fii jovial. Împarte-ți timpul între familie și prieteni și echilibrează balanța în așa fel încât nimeni să nu aibă vreun reproș la adresa ta. Evită certurile și conversațiile care nu aduc nimic bun.

Dragon

Weekend-ul este rezervat distracției și lucrurilor care îți plac. Scoate de la naftalină pasiunile uitate în sertar și adună-ți toată energia pentru a face ceva frumos pentru tine. Bucură-te de viață în fiecare secundă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Chimia are multe de spus când vine vorba de partea amoroasă. Nu te arunca în brațele primului venit, dar nici nu flirta cu toată lumea. Ar fi timpul să te gândești mai mult la tine, într-un final dragostea va veni de la sine.

Cal

Știu, e weekend și vrei să dormi mai mult, dar nu pierde timpul aiurea. Ziua e tot mai scurtă, pune mâna și rezolvă acele sarcini care nu mai suportă amânare. Nu duci lipsă de idei, ar fi cazul să le pui în aplicare.

Capră / Oaie

Ai planuri mărețe pentru perioada următoare, nu ezita să ceri sfatul unei persoane în care ai încredere. Mergi mai departe cu încredere, ce s-ar putea întâmpla rău? Fii sigur pe tine și vei avea parte de noroc și apreciere.

Maimuță

Primești niște oferte care ți-ar putea aduce mai mulți bani în buzunar. Nu ezita și răspunde afirmativ, nu știi când mai întâlnești o asemenea șansă. Pune deoparte și ceva pentru sărbătorile de iarnă, uite că vin.

Cocoș

Planetele s-au aliniat în favoarea ta legat de studii. Pune-ți mintea la contribuție și apucă-te serios de treabă. Investește bani și timp în cursuri care să te ajute să avansezi la locul de muncă.

Câine

Acest final de săptămână te găsește cu casa-n sus. Ești pus pe renovări și schimbări, vrei un alt aer în locuință. Aruncă obiectele nefolositoare și nu mai cumpăra în prostie lucruri de care nu ai nevoie.

Mistreț

Pasiune, romantism și creativitate, așa arată pentru tine acest weekend. Ești în al nouălea cer de când iubești și nu-ți mai încapi în piele de bucurie. Ai o stare de spirit molipsitoare, stai mai mult în preajma oamenilor.

ADVERTISEMENT